Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Szaleństwo co z tymi cenami się dzieje. A do tego jeszcze części nikt nie robi. Mi w sklepie powiedzieli że INA, szykuje serię, ale nie byli w stanie powiedzieć kiedy dokładnie to będzie.
To że INA się szykuje to już lata temu też słyszałem. 740 to b dobra cena jak jak nowe.
Kilka lat temu po 800 nowe kupowałem. Więc ten tysiąc to ok całkiem obecnie o ile się chce jeździć więcej niż rok dwa lajtowo.
Choć popyt raczej się kurczy bo coraz mniej Vek na chodzie godnych utrzymywania w należytym stanie.
Właśnie myślałem żeby tam oddać, ale znalazłem nowe to nie kombinowałem. Ciekawe jak z wytrzymałością tego jest. Gadałem z mechanikami i odradzali, ale konkretów nikt nie podawał czemu poliuretan będzie złym wyborem.
Powinno, ale jak widać śmigają jakoś na innych, albo zregenerowanych kołach. Ja się tego obawiałem, a auto zostawiam na lata to nie chciałem kombinować i udało się kupić nowe
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.