raar2
Użytkownik
- Auto
- Alfa Romeo 159 2.4 2007 Alfa Romeo 156 1.6 TS 1999
będę miał to robione we wtorek i środę - ciekaw jestem efektu 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
GoNiuSjak sobie trochę pojeździsz to opisz wrażenia - czy czujesz różnicę.
Witam czy moze ktos podac nr katalogowy nowego kolektora(Pierburg) do 1,9 150koni? znalazlem cos takiego
Numer: 7.00373.12.0 ale niema uwzglednionej wersji 150km.
Ktos pytal jak sie jezdzi bez klap. A wiec tak lekkie falowanie po uruchomieniu cieplego silnika dalej jest... EGR mam czysciutki i szczelny, zaslepke z otworami mam. Czasami czuc mulenie na niskich obrotach Spalanie z 8.1 poszlo na 9.2 Turbina po regeneracji geometria nie wiesza sie i chodzi dobrze, overboost dziala dobrze czyscilem i smarowalem. Widac skoki doladowania na wskazniku (czujnik doladowania czysty). Dopiero zaczynam cos czuc ok 2200obr/min. Nie wiem co sie dzieje skad te spalanie 9.2 moze to wina braku klap ale kazdy pisal ze roznicy nie ma... Co sprawdzic ? Bledow brak.