Kluby Alfy Romeo

Status
Ten wątek został zamknięty.
Fakt zapomniałem że to tam jest, tylko weź teraz człowieku i przypomnij sobie login :)
Tuti więc jak widzisz IKAR jest klubem z krwi i kości i tego nam (a przynajmniej mi) potrzeba

To nazwiska z IKARa, konkretnie te, które organizowały zlot na torze Poznań. Nie wiedziałem, że mają swoje stowarzyszenie...

Tuti, czytaj ze zrozumieniem !!!
Ci ludzie są członkami IK@Ra ale mają swój własny Klub przy POL-CARze.
Club Alfa Romeo Polonia nie jest żadnym stowarzyszeniem :P

Tak samo jak i OSMMAR jest na tej stronie:
Wiemy, wiemy, ale OSMMAR jest stowarzyszeniem.

A IKARowcy mają swoje stowarzyszenie czy nie? Bo powoli przestaje to wszystko rozumieć...

Club Alfa Romeo Polonia jest zarejestrowany jako stowarzyszenie bo innej formy prawnej dla Klubu nie ma :P, ale jest Klubem przy dealerze - POLCAR
Club Alfa Romeo Polonia w żaden sposób nie jest powiązany formalnie z IK@Rem, mają tylko wspólnych członków.

Club Alfa Romeo Polonia jest zarejestrowany jako stowarzyszenie bo innej formy prawnej dla Klubu nie ma , ale jest Klubem przy dealerze - POLCAR Club Alfa Romeo Polonia w żaden sposób nie jest powiązany formalnie z IK@Rem, mają tylko wspólnych członków.
To czemu IKAR z nimi wcześniej nie współpracował, skoro w zarządzie są czołowe postacie IKARa?

Musieli czekać aż powstanie OSMMAR?

I wracając do realnego świata i prawdziwego klubu - to jak widać taki już istniał, od 2005 roku. Dziwne wydaje się też to dlaczego Alfa Club Polonia nie mógł być narzędziem do jednoczenia Klubików wirtualnych AR?

To czemu IKAR z nimi wcześniej nie współpracował, skoro w zarządzie są czołowe postacie IKARa??

Czołowe postacie IK@Ra :eek:
Może powiesz o kogo chodzi, bo po za Marcinem F. to nie widzę tam nikogo z działaczy IK@Ra .
I kto powiedział, że nie współpracowali ?

Musieli czekać aż powstanie OSMMAR?
I wracając do realnego świata i prawdziwego klubu - to jak widać taki już istniał, od 2005 roku. Dziwne wydaje się też to dlaczego Alfa Club Polonia nie mógł być narzędziem do jednoczenia Klubików wirtualnych AR?

Bo POLONIA miał inne cele i założenia. :)
Ale nie mnie o tym opowiadać, bo jak juz kiedyś to napisałeś, takie osoby jak ja nie są dla ciebie wiarygodne :)

Ostatnia edycja:
Może powiesz o kogo chodzi, bo po za Marcinem F. to nie widzę tam nikogo z działaczy IK@Ra .
Chodziło mi jeszcze o skarbnika, ale możliwe, że się mylę i pomieszałem nazwiska :)

Bo POLONIA miał inne cele i założenia. Ale nie mnie o tym opowiadać, bo jak juz kiedyś to napisałeś, takie osoby jak ja nie są dla ciebie wiarygodne
Nie jest wiarygodne jak nie ma konkretów, dlatego próbuje się dowiedzieć o współpracy OSMMAR z IKAR. Jakie Ty masz cele i założenia? O tym chyba możesz się wypowiedzieć jako Prezes.

PS
Napisałem, że nie jesteś dla mnie osobą kompetentną (a nie wiarygodną), żeby dyskutować na temat prawa autorskiego i biur prasowych, ani na temat struktur grupy Fiat. Chyba o to Ci chodziło, chociaż sam nie wiem, bo jedno z drugim niewiele ma wspólnego.

Ostatnia edycja:
Mi się wydaje, że te kluby tam widnieją i nie ma m.in. Alfaholików i AlfaClub, bo nikomu się nie chce aktualizować tej strony :P IKAR powstał dużo przed innymi istniejącymi klubami.

Otoz to. Nie wiem, jakie byly kryteria zamieszczania tam klubow, ale np. po takim tiamo to juz nawet sladu nie ma.
Co nie zmienia faktu, ze moze obie strony zaprzestalyby wzajemnych dzialan zaczepnych i po prostu zaczely cos robic? Bo tak na razie to wszystko w czarnej dupie.

Nie jest wiarygodne jak nie ma konkretów, dlatego próbuje się dowiedzieć o współpracy OSMMAR z IKAR. Jakie Ty masz cele i założenia? O tym chyba możesz się wypowiedzieć jako Prezes.

Cele są jasno określone w statucie OSMMAR a ten jest ogólnie dostępny.
Co do współpracy IK@Ra z OSMMAR to oczywiście będzie to bardzo widoczne i myślę że w niedługim czasie nawet ty nie będziesz miał wątpliwości co do intencji OSMMAR.

Co nie zmienia faktu, ze moze obie strony zaprzestalyby wzajemnych dzialan zaczepnych i po prostu zaczely cos robic? Bo tak na razie to wszystko w czarnej dupie.

No i tu się bardzo mylisz Adam, jakoś nikt nie prowadził "działań zaczepnych" w stosunku do pana administratora Tutiego do czasu aż on nie zaczął oczerniać ludzi związanych z OSMMAR w dziale Sprawy Organizacyjne. Nie moża pozwolić na to, aby szkalował ludzi, którzy włożyli mnóstwo pracy w to forum.
Co do tego gdzie kto jest, to nie wiem gdzie jest forum, ale OSMMAR cały czas pracuje nad tym aby realizować swoje cele i zapewniam Cię, że idzie nam naprawdę dobrze :)

Cele są jasno określone w statucie OSMMAR a ten jest ogólnie dostępny.
Wybacz, ale po tym jak sam się plączesz tutaj w celach, w tym jakie stowarzyszenia, kluby AR mamy w Polsce jakoś statut mi nie wystarcza.

Co do współpracy IK@Ra z OSMMAR to oczywiście będzie to bardzo widoczne i myślę że w niedługim czasie nawet ty nie będziesz miał wątpliwości co do intencji OSMMAR.
Poczekamy, zobaczymy :)

jakoś nikt nie prowadził "działań zaczepnych" w stosunku do pana administratora Tutiego do czasu aż on nie zaczął oczerniać ludzi związanych z OSMMAR w dziale Sprawy Organizacyjne. Nie moża pozwolić na to, aby szkalował ludzi, którzy włożyli mnóstwo pracy w to forum.
Zostawiłem Twój nowo założony temat w sprawie, która jest zamknięta i myślałem, że się uspokoisz. Jak widać, nie ma rady :D

I jak możesz to skończ mnie oczerniać, pisząc, że kogoś oczerniam, jak nie rozumiesz, że mi chowanie się za kurtyną Alfaholików nie odpowiada.

Co do tego gdzie kto jest, to nie wiem gdzie jest forum, ale OSMMAR cały czas pracuje nad tym aby realizować swoje cele i zapewniam Cię, że idzie nam naprawdę dobrze
I nie są to puste słowa tylko fakty. :D

Ja już kończę dyskusję na temat OSMMAR, bo szkoda czasu, jak widać konkretów usłyszymy tyle co od polityków. Obyśmy doczekali się wielkich efektów, a nie kolejnych prób zamachu na Wikipedię :P

Ostatnia edycja:
OSMMAR cały czas pracuje nad tym aby realizować swoje cele i zapewniam Cię, że idzie nam naprawdę dobrze :)
To moze trzeba podawac na biezaco szczegoly i mowic o nich glosno, bo np ja nic nie wiem....
A najlepsza odpowiedza na jakiekolwiek zaczepki jest chyba ignorowanie ich...?

Relacja w TVP3 była po zlocie w Bielsku i Tychach, z tego co mi wiadomo w organizacji z OSMMAR pomagał jedynie Paweł156, a relacje w TVP załatwił Rafał (niedoszły prezes stowarzyszenia Alfaholicy).
jeszcze tylko wyjasnie ze TVP 3 ja załatwiłem na oba zloty :)

ehh Tutiemu strasznie nie wsmak OSMMAR, w sumie sie nie dziwie, zraził do siebie wszystkich którzy wkładali kupe pracy w Alfaholików i dzieki którym to forum tak fajnie sie rozwijało

widzialem ze pozamykales wszystkie tematy z gadzetami, szkoda ze to tez zniszczyles, szkoda ze uniemozliwiasz userom zakup gadzetów

eh Tuti, Tuti ..... jak dziecko obrazone które teraz robi złośliwosci innym...

h Tuti, Tuti ..... jak dziecko obrazone które teraz robi złośliwosci innym...
Ja jestem twardy :D Przecież to AR_33 się obraził, bo go tak mocno oczerniłem i napisał, że nie będzie się zajmował gadżetami. Demokratycznie na walnym zgromadzeniu przegłosował warunki współpacy z Alfaholikami. Do kogo masz pretensje?

widzialem ze pozamykales wszystkie tematy z gadzetami, szkoda ze to tez zniszczyles, szkoda ze uniemozliwiasz userom zakup gadzetów
Zamknąłem, bo sam widziałeś co ludzie myśleli na temat kolejnych kłótni. Ja z AR_33 nie potrafię się dogadać na temat tego, żeby się podpisywał pod swoją pracą, bo nie na rękę jest mi to, że ktoś przypisuje m.in. mi dystrybucję gadżetów.

Robert gdzie zauważyłeś oczernianie członków Stowarzyszenia? , śledzę wątek odnośnie rozprowadzania gadżetów i nie wtrącałem się żeby nie robić zamętu ale widzę że coś się z Tobą porobiło złego, skąd u ciebie taka agresja ? widać nie znałem Ciebie od tej strony a szkoda :(

JacekK wejdź na stronę Ikar i tam jest dział KLUB, poczytaj statut i o tym jakie są warunki przyjęcia. Właśnie o coś takiego mi chodzi.

Hmm, wisi coś takiego, chyba nawet już długo, ale tam jest napisane że to projekt. Nic mi nie wiadomo o żadnym stowarzyszeniu IKAR, nie składałem pisemnych oświadczeń, po prostu zarejestrowałem się na stronie i niby jestem na liście klubowiczów..

Andrzej chodzi o to, że poprosiłem, żeby ktoś z OSMMAR napisał kto jest odpowiedzialny za gadżety. Przypomniałem też o sytuacji, która miała miejsce jakiś czas temu jak pewien user zarzucił temu foru machlojki finansowe. A wszystko z powodu tego, że kiedyś ktoś organizował zbiórkę gadżetów, a potem zdecydował ze oda ludziom za nie pieniądze. Ten user, którego nie chce wymieniać dostał pieniądze, ale jakiś jego znajomy nie dostał. - chociaż możliwe, że coś tu przekręciłem. Sens był taki, że Alfaholicy to złodzieje :P

PS
Chyba muszę się zapisać na jakieś lekcje wrażliwości, bo nie wiedziałem jakie niektórzy maja wrażliwe serduszko...

Filip ja czytałem ten wątek kilka razy i stąd moja refleksja :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót