OSMMAR nie ma co negować- oni powinno się zająć ogranizacją ogólnopolskich zlotów, szuakniem sponsorów i współpracą z FAP. Czy po to powstało stowarzyszenie?
Sezon się skończył to rozgłosu trzeba szukać w inny sposób

O współpracy z FAP to wiemy tylko z tego co napisze AR_33, np. na Wikipedii
Zloty powinny nosić nazwę np. "zlot miłośników marki AR" bez podawania nazwy organizatora i zapraszać wszystkich bez względu do jakiego "klubu należy".
Tu chodziło bardziej o to, żeby przyzwyczaić Alfisti, że OSMMAR od 4 lat organizuje zloty, tzn. podłączyć się pod działalność Alfaholików, a potem zwyczajnie zrobić im konkurencję. Przynajmniej ja tak zachowanie właściciela OSMMAR odbieram. Jakby było inaczej to ostatni zlot nie nazywałby się IV Zlot Miłośników Alfa Romeo, tylko pierwszy. Mało tego nie napisali, że był organizowany przez OSMMAR i Alfaholicy tylko przez OSMMAR. Sami założyciele stowarzyszenia twierdzą, że ta nazwa jest nietrafiona i Alfaholicy była by lepsza, ale kilka osób zdecydowało za całą 15stkę.
Przez to wszystko co wyczynia właściciel OSMMAR, całe stowarzyszenie ma spalony start.
No i poraz kolejny się mylisz, wszyscy Członkowie OSMMAR dokładnie mają opisane co i jak jest robione i jakie ustalenia zostały poczynione z FAP.
Tego nie wiem, nie mam w zwyczaju prosić kogokolwiek o robienie zrzutów, a Ty?
Domyślam się, że bardzo cierpisz z tego powodu iż nie możesz tego przeczytać, ale sam zrezygnowałeś z bycia Członkiem Stowarzyszenia, a wczoraj w ramach swojej chorej zemsty zamknąłeś dział Klub/Założyciele więc jak chcesz się czegoś dowiedzieć
Żałować mogę z powodu jak widzę co Ty wyczyniasz. Informacje na temat współpracy z takimi podmiotami jak FAP powinny być umieszczone na głównej stronie. Jeśli to niemożliwe to przynajmniej nie na miejscu jest to, że oficjalnie podajesz informacje "OSMMAR nawiązał współpracę z FAP", bo to może znaczyć wiele rzeczy, np. że będą przyprowadzać 3 auta na zlot albo dadzą Wam 10 sztuk papierowego li Quadrifolglio. Do tej pory dowiadujemy się o współpracy z FAP tylko tyle, że taka jest. I to od Ciebie, chociaż sam próbujesz przypisać publikację tego faktu Wikipedii.
Wejdź sobie na lanciapolska.org. Tam cała sytuacja klubowa jest jasna i klarowna. Co jakiś czas userzy dostają informacje na temat przebiegu rozmów dot. współpracy LKP z FAP. Nikt tam nie musi rzucać pustych haseł dla mas.
Zamknąłem dział, bo się obraziłeś i zwinąłeś zabawki (gadżety). TY SAM "demokratycznie na walnym zgromadzeniu" podjąłeś decyzję na temat współpracy z Alfaholikami. Poza tym już dawno założyliście sobie swoje forum, odcinając się od Alfaholików. Dział założyciele był do wczoraj i nie zobaczyłem tam ani słowa na temat współpracy z FAP, nie zobaczyłem rozliczenia ze zlotu (mimo, że zapewnialiście, że będziecie dawać je do wglądu). Powinienem był skasować go wcześniej, ale pomyślałem, że przyda mi się ten dział do komunikowania z członkami stowarzyszenia, bo przecież nie będę pisał na otwartym forum o sprawach takich jak ta. Jak poprosiłem, żeby ktoś przemówił Ci do rozsądku w związku z tym, że nie potrafisz uszanować regulaminu to nazwałeś mnie "żałosnym małym człowieczkiem!!!!!!!!!" i kazałeś się zamknąć.
To wszystko sprawia, że ja osobiście myślę, że jesteś zwykłym Nikosiem Dyzmą, który tylko nauczył się politykować, wszczynać awantury i tworzyć intrygi. Szkoda, że cierpi na tym całe stowarzyszenie, bo wiem, że niektórym naprawdę zależy na współpracy, a nie na dzieleniu środowiska.