Ja zaprosiłem Cię do spotkania, napisałem, że przyjadę do Poznania, odpisałeś, że mam jechać do Łodzi. Decyzje odnośnie gadżetów podejmujesz Ty, a nie członkowie OSMMAR, więc nie widzę sensu, żebym miał tam jechać...Przecież zostałes zaproszony na Walne Zgromadzenie Członków OSMMAR w celu omówienia współpracy
Pomyliłem Cię z Paweł 156. Została Ci odebrana za publiczne kwestionowanie decyzji reszty moderatorów.Tuti, funkcja moderatora została mi odebrana przez ciebie. Więc jakim prawem piszesz, że sam zrezygnowałem ?!?!?!
W ogóle nie określiłem mojego prywatnego stanowiska.Tuti nie określiłeś jasno swojego stanowiska co do ogonków więc stąd moja teza.
Wyraziłem swoje, nie bój się. Ja się zajmuje głównie Alfaholikami od strony technicznej, więc moje zdanie nie jest tu wyrocznią. Panem i władcą nie jestem.Jesteś adminem tego forum więc chyba powinieneś raczej kwestionować decyzję modów jeżeli są np. niezgodne z Twoimi decyzjami/przekonaniami
Czytałeś oświadczenie? Napisałem, że cieszę się, że powstało stowarzyszenie miłosników AR, sam gratulowałem wszystkim, a w szczególności DDEvilowi za upór w sprawach formalnych. Nie będę pisał na czerwono i zarzucał Ci kłamstw, bo to takie... sobie?Co do uważania że to zło - bierze się to stąd że nie przypominam sobie żebyś choć raz powiedział że to fajna inicjatywa i nie negował działań podejmowanych przez OSMMAR