Kluby Alfy Romeo

Status
Ten wątek został zamknięty.
Przecież zostałes zaproszony na Walne Zgromadzenie Członków OSMMAR w celu omówienia współpracy
Ja zaprosiłem Cię do spotkania, napisałem, że przyjadę do Poznania, odpisałeś, że mam jechać do Łodzi. Decyzje odnośnie gadżetów podejmujesz Ty, a nie członkowie OSMMAR, więc nie widzę sensu, żebym miał tam jechać...

Tuti, funkcja moderatora została mi odebrana przez ciebie. Więc jakim prawem piszesz, że sam zrezygnowałem ?!?!?!
Pomyliłem Cię z Paweł 156. Została Ci odebrana za publiczne kwestionowanie decyzji reszty moderatorów.

Tuti nie określiłeś jasno swojego stanowiska co do ogonków więc stąd moja teza.
W ogóle nie określiłem mojego prywatnego stanowiska.

Jesteś adminem tego forum więc chyba powinieneś raczej kwestionować decyzję modów jeżeli są np. niezgodne z Twoimi decyzjami/przekonaniami
Wyraziłem swoje, nie bój się. Ja się zajmuje głównie Alfaholikami od strony technicznej, więc moje zdanie nie jest tu wyrocznią. Panem i władcą nie jestem.

Co do uważania że to zło - bierze się to stąd że nie przypominam sobie żebyś choć raz powiedział że to fajna inicjatywa i nie negował działań podejmowanych przez OSMMAR
Czytałeś oświadczenie? Napisałem, że cieszę się, że powstało stowarzyszenie miłosników AR, sam gratulowałem wszystkim, a w szczególności DDEvilowi za upór w sprawach formalnych. Nie będę pisał na czerwono i zarzucał Ci kłamstw, bo to takie... sobie?

Czytałem oświadczenie i pamiętam że gratulowałeś bo wyjeżdżasz z tym przy każdej okazji, skoro się cieszysz to pokaż to i daj im działać. Nie wiąż też tego co robi OSMMAR jako stowarzyszenie z tym co będzie robił klub. pozostałych kwestii nie komentuje bo zacznie się kolejna wojenka, a to nie ma sensu.

Ja zaprosiłem Cię do spotkania, napisałem, że przyjadę do Poznania, odpisałeś, że mam jechać do Łodzi. Decyzje odnośnie gadżetów podejmujesz Ty, a nie członkowie OSMMAR, więc nie widzę sensu, żebym miał tam jechać...?

Tuti udowodnij to co teraz napisałeś !!!
Bo ja mam dowody na to co piszę !!!

skoro się cieszysz to pokaż to i daj im działać.
A w jaki sposób nie daje im działać?

---------- Post dodany o godzinie 09:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:31 ----------

Tuti udowodnij to co teraz napisałeś !!! Bo ja mam dowody na to co piszę !!!
Wysłałem Ci treść posta z forum na PW. Nie będę screenów wklejał :P

ciągłe docinki, ironiczne wypowiedzi i pretensje o coś, wypominanie że to Ty zrobiłeś a to Oni zrobili. Ja to tak odbieram niestety. Jest masa ludzi tutaj ale zawsze Ty coś masz negatywnego do powiedzenia.

ciągłe docinki, ironiczne wypowiedzi i pretensje o coś, wypominanie że to Ty zrobiłeś a to Oni zrobili. Ja to tak odbieram niestety. Jest masa ludzi tutaj ale zawsze Ty coś masz negatywnego do powiedzenia.
Chodzi o wikipedie? Wyraziłem swoje zdanie, tak samo w sprawie nazwy. Jak OSMMAR zorganizuje za rok zlot na torze w Poznaniu (po sezonie letnim) to osobiście pogratuluje im na forum i w realu, oraz postawię flaszkę. Póki co pogratulowałem tylko rejestracji stowarzyszenia, bo inne zasługi wymienione przez AR_33 nie robią na mnie dużego wrażenia, bo niektóre osoby robiły to już dawno. Mogę mieć takie zdanie?

Mi jako administratorowi ludzie piszą różne rzeczy - że to źle i tamto. Jak ktoś ma rozwiązanie danego problemu to cieszę się z takich postów. Może dlatego potrafię pisać o czymś co mi się nie podoba bardziej otwarcie niż inni.

Ostatnia edycja:
Wydaje mi się, że dyskusja odbiega od tematu. Ja to tylko chciałem się zapytać jak to wygląda w Polsce z tymi klubami Alfy.

wracając do dyskusji o klubie/klubach, bo inna nie ma sensu już, to co pokazał Kobe na przykładzie BMW jest super, o takim klubie ciągle mówie. Szkoda że oni mają taki od dawna ale mam nadzieje że i my niedługo doczekamy się identycznej sytuacji

Wydaje mi się, że dyskusja odbiega od tematu. Ja to tylko chciałem się zapytać jak to wygląda w Polsce z tymi klubami Alfy.
Podziały są indywidualne, wolisz to forum, a nie inne to siedzisz tu lub tu i tam. W realu każdy jeździ gdzie chce. Przynajmniej ze mną tak jest. Jak są organizowane 3 zloty AR w niedługim odstępie czasowym to jadę tam gdzie program i cena najbardziej mi odpowiada.

Podział internecie wziął się stąd, że fora Alfaholików i AlfaClub powstały w niedużym odstępie czasowym i jedni o drugich nie słyszeli. Przynajmniej mi się tak wydaje. IKAR fora nie miał, więc powstało to.

Ostatnia edycja:
Ja to tylko chciałem się zapytać jak to wygląda w Polsce z tymi klubami Alfy.

kobe83, obecnie w Polsce są 4 zarejestrowane Kluby: FORZA Alfa, Alfa Romeo Klub Wrocław, Ti Amo Alfa Club, Klub Alfistów - Poznań
jednak żaden z tych Klubów nie prowadzi w tej chwili działalności na większą skalę o ile wogóle jakąś prowadzi :)

kobe83, obecnie w Polsce są 4 zarejestrowane Kluby: FORZA Alfa, Alfa Romeo Klub Wrocław, Ti Amo Alfa Club, Klub Alfistów - Poznań jednak żaden z tych Klubów nie prowadzi w tej chwili działalności na większą skalę o ile wogóle jakąś prowadzi
Gdzie w/w kluby są zarejestrowane?

Nie szukałem i nie ma zamiaru, po za tym nie znam nr KRS
Jak masz czas na szukanie to możesz poszukać OSMMAR bo ten nr znam :)

Nie szukałem i nie ma zamiaru, po za tym nie znam nr KRS
To dlaczego piszesz coś o czym nie wiesz? Żeby tam szukać wystarczy sama nazwa, nie trzeba nr KRS. OSMMAR udało mi się znaleźć...

Piszę o tych Klubach bo sa one zarejestrowane w międzynarodowj bazie Klubów Alfa Romeo, a kolega kobe83 pytał o oficjalne Kluby Alfa Romeo :)
IK@R jest również zapisany w tym rejestrze. Ale jak wiemy ten Klub działa i organizuje wiele imprez.

Ostatnia edycja:
Napisał Tuti Zobacz post Gdzie w/w kluby są zarejestrowane? Oczywiście w KRS
Inaczej to zabrzmiało, ale ok.

Piszę o tych Klubach bo sa one zarejestrowane w międzynarodowj bazie Klubów Alfa Romeo, a kolega kobe83 pytał o oficjalne Kluby Alfa Romeo
Mi się wydaje, że te kluby tam widnieją i nie ma m.in. Alfaholików i AlfaClub, bo nikomu się nie chce aktualizować tej strony :P IKAR powstał dużo przed innymi istniejącymi klubami.

Innego powodu, żeby zostawiać adresy niedziałajaych klubów nie widzę.

To nazwiska z IKARa, konkretnie te, które organizowały zlot na torze Poznań. Nie wiedziałem, że mają swoje stowarzyszenie...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót