Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pamiętam, ze od zawsze (nie tylko w Alfach) ludzie chwalili zestaw tarcza Brembo - klocek Ferodo. Coś się zmieniło w tej kwestii?
Jak piszczały w dużym Brembo w 159 to normalka. Tam dobrać tarcze i klocek bez piszczenie to jak wygrać na loterii. Mam na przodzie komplet TRW i też piszczą im ich mniej tym ciszej![]()
Mam u siebie tarcze Brembo i klocki Ricambi Originali (w środku Galfer) i nie piszczą. Zestaw ten hamuje moim zdaniem bardzo dobrze. Założyłem je z tydzień przed zeszłorocznym ogólnopolskim zlotem, na zlocie 2 dni na torze w Tychach, gdzie śmierdziały niemiłosiernie, a nawet widać było delikatny dym, ale nic im się nie stało.szczały w dużym Brembo w 159 to normalka. Tam dobrać tarcze i klocek bez piszczenie to jak wygrać na loterii.

Na komputerze zdjęcia wyświetlają się poprawnie, tj. są obrócone. Po wrzuceniu na forum lubią się przekręcać i nie mam pojęcia jak to przestawić.P.S Zjecie obrócić idzie nawet w windowsowej przeglądarce zdjęć
Założyłem poliftowe Brembo ze 166 i mam właśnie to samo. Tarcza ze 159. Komplet TEXTAR. Ucho klocka rozwierciłem tak, że klocek znajduje się idealnie na środku tarczy, nic nie wystaje. Zamówiłem naklejki antywibracyjne na klocki, ale jeśli piszczenie powoduje luz góra-dół to dupa blada. Aż czasem mam chęć zamontować z powrotem stare zaciski.Z piszczeniem w Brembo to zagadki jakieś są. W 166tce w brembo są okresy że piszczy jak głupie, i to niezależnie jakie klocki są, a są okresy że nic a nic
Albo będziesz żonglował klockami w poszukiwaniu najlepszego zestawu albo się przyzwyczaisz i dasz sobie spokój.