Ile wam te klocki wytrzymały? Pacjent to 2.4 jtdm, więc duży zacisk.
Bym musiał poszukać kwitów, żeby sprawdzić jaki miałem przebieg przy zakładaniu... Ale zakładałem mniej więcej rok temu i pewnie jakieś 20 tysięcy stuknęło.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ile wam te klocki wytrzymały? Pacjent to 2.4 jtdm, więc duży zacisk.
Jaką średnicę mają tarcze z przodu tzw."małe brembo"? 305mm?
hej
Ad. 1. Łożyska nie piszczą.... pewnie to klocki
Ad. 2. Z Twojego opisu to byle co... aczkolwiek okreslenie jazda bez gwłtownych hamowan, to można adekwatnie jeszcze pare innych elementów bezpieczestwa z auta zdemontowac![]()
Wymien klocki z tylu, moze byc textar klocki jak i tarcze bo tez na tym jezdze i daja radę . Klocek piszczy bo pewnie tloczek zacina albo syfu i nagaru jest napchane.Bardziej chodziło mi o to żeby nie wrzucać mi propozycji typu super sport kocki hamulcowe itd - spokojne tatusiowe jeżdżenie
A co do problemu to wyczaiłem, że piszczy mi w przy wchodzeniu w prawe zakręty prawy tył, w momencie, jak delikatnie nacisnę pedał hamulca piszczenie ustaje. Może coś tam ociera?
Wymien klocki z tylu, moze byc textar klocki jak i tarcze bo tez na tym jezdze i daja radę . Klocek piszczy bo pewnie tloczek zacina albo syfu i nagaru jest napchane.
Motostacja.pl ja tam kupilem komplecik textar za taka cene a nawet kilka zlotych taniej i czesci sa w porządku. Ta aukcja to wlasnie motostacja.Ktoś mi napisal raz z jakiegos sklepu ze textar chce poprostu zgarnąć rynek niską ceną.Dobrze wiedzieć, bardziej mnie zastanawia czy cena jest ok, czy nie wydaje się za niska ? tzn czy aby nie podróba.