Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Kolego marcinq24. ile miałem alf, to akurat z klimatyzacją nie maiłem żadnego problemu, a więc twoja teoria jest mylna![]()
Miałem to samo. Na początku myślałem, że to znów skrzynia rzęziA ja mam taką przypadłość. Klima dziala, chłodzi, czynnika 300g, na wolnych obrotach dziala idealnie ale gdy silnik domreca sie do okolo 2000 obrotow to slychac rzezenie. Slychac to tylko przy wlaczonej klimie. Mieliscie taki przypadek?
A ja mam taką przypadłość. Klima dziala, chłodzi, czynnika 300g, na wolnych obrotach dziala idealnie ale gdy silnik domreca sie do okolo 2000 obrotow to slychac rzezenie. Slychac to tylko przy wlaczonej klimie. Mieliscie taki przypadek?
do 1.9 w zaleznosci od rocznika bylo najpierw 550g a pozniejsze chyba 460g? w tbi ma byc 550g zawsze, tyle chyba tez w 3.2. inne nie wiem.
pewnie 550g bo przedlift. mozliwe ze w tym watku wczesniej ktos pisal jak rozpoznac po typie sprezarki
Już idzie zwariować ile tego ma być. Jak ja nabijalem rok temu klime,to mechanik mi mówił że mu wyświetla 550,ale powiedziałem mu żeby mi nabil 460.Właśnie dowiedziałem się od znajomego z serwisu klimatyzacji, że ich sprzęt pokazuje tylko 460g przy 159 1,9 ale nie ma rozbicia na benzynę i na kopciucha. Pokazuje tylko 460g.
Właśnie dowiedziałem się od znajomego z serwisu klimatyzacji, że ich sprzęt pokazuje tylko 460g przy 159 1,9 ale nie ma rozbicia na benzynę i na kopciucha. Pokazuje tylko 460g.
co, mamy zgadywac?zidentyfikuj typ sprezarki, choc po tym ze pisales ze masz 1.9 z lutego 2007 jakos na czuja bym obstawial 550g ktore bylo na poczatku produkcji 1.9, wydaje mi sie ze w 1.9 dopiero po lifcie byly inne sprezarki. duzo w watku jest napisane, szukaj, sprawdz itpU mnie nabili dziś 460g ale nadal mam brzęczenie tylko teraz ono jest tylko przy włączaniu się klimatyzacji i trwa około 30 sekund potem jest cisza. Uważanie żeby nabić do 550?