Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Pisałeś kiedyś że test klap przechodzi bez błędów więc moim zdaniem nie wygląda mi to na silnik od klapy a już tym bardziej oba . Ja bym się przyjrzał temu lewemu czujnikowi bo na screenach tym pierwszym i tym teraz ten czujnik ewidentnie odstaje od reszty. Jak to rozbierzesz to pomierz sobie rezystancje obu i porównaj wartości (bez włączania nawiewów klimy itd na wyłączonym zapłonie). Jak poszukasz schemat to możesz je pomierzyć na złączu przy BC, o wiele szybciej bo bez rozbierania deskiGrubsza robota, ale i tak lepiej niż ściąganie deski. Przy ustawieniu nawiewu na szybę albo nogi z obu kratek leci powietrze o zbliżonej temperaturze.
W czasie adaptacji czuć, że przez chwilę powietrze z obu stron nawiewu a taką samą temperaturę.Yhy czyli jednak są błędy mieszalników, no to gorsza sprawa, to chyba trzeba wymieniać. Czy po adaptacji klap jakiś czas działaja poprawnie i bez błędów ?
Tylko nie mogę sobie przypomnieć jak to leciało, najpierw trzeba było ustawić temp na 16, potem włączyć grzanie szyby, potem temp. na 18, wyłączyć grzanie szyby itd, nie pamiętam dokładnie kolejności i na szybko nigdzie tu nie mogę znaleźć, może ktoś pomoże