Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sprężyna założona więc mały tutorial. Zakładamy plastikowe prowadnice w wycięcia jak na zdjęciach powyżej, wkładamy sprężynę w otwory tak żeby ten środek (płaska część sprężyny która wchodzi w pedał) był w górnym położeniu czyli najlepiej dotykał górnej części obudowy pedałów. Do pomocy trzeba sobie zrobić hak jak pisał zgodzik, ja użyłem takiego jak na zdjęciu, naciskamy pedał sprzęgła do końca, zahaczamy za środkową część sprężyny wcześniej przygotowany hak i ciągniemy w dół aż sprężyna wskoczy w wycięcie w pedale. W ten sposób założyłem sprężynę bez wykręcania pedałów aby było łatwiej jak wcześniej pisano należy wykręcić filcową osłonę pod poduszką kolanową.
Pokaż załącznik 95285
Pokaż załącznik 95207
Ile czasu im to zajęło?Wymienili mi jedna prowadnice w Krakowie w Dream Cars, koszt 100 zl(prowadnice mialem swoje) - moze sie komus przyda.