Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Zrób jakąś foto poradę dla potomnych jak będziesz wymieniał swoją klapkę, zdjęcia samego mechanizmu klapki też będą mile widziane.Zgadza się, dzisiaj w końcu udało mi się do tego dostać.

P.S. A jakby komuś przyszło wymienić filtr kabinowy...życzę cierpliwości!![]()
Robota max na 5 min wliczając w to czyszczenie wnęki filtra z liści. Osłonę boczną ją ściągam tak , wyciągam kratkę nawiewu i przez otwór odhaczam zaczepy - nie trzeba się wtedy z mią mocować ale fakt za pierwszym razem schodzi zawsze trochę dłużej .Kolejny raz już z zamkniętymi oczami można robić [emoji6]Ze zdjęciem plastikowej osłony przy nogach pasażera mordowałem się jakieś 40 minut, później już było trochę lepiejAle miejsce mogliby wybrać lepsze, serio. Trzeba się trochę nagimnastykować.
Nie wiem ile w aso , jeśli potrafisz się posługiwać srubokrętem to zrobisz to w 5 min. , koszt koło 20zł bo podejrzewam że strzelił ci tylko sam sworzeń . Jeśli klapka to robota ta sama . Odkręc zobacz co poszło i zamów sobie część