Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zrób jakąś foto poradę dla potomnych jak będziesz wymieniał swoją klapkę, zdjęcia samego mechanizmu klapki też będą mile widziane.Zgadza się, dzisiaj w końcu udało mi się do tego dostać.

P.S. A jakby komuś przyszło wymienić filtr kabinowy...życzę cierpliwości!![]()
Robota max na 5 min wliczając w to czyszczenie wnęki filtra z liści. Osłonę boczną ją ściągam tak , wyciągam kratkę nawiewu i przez otwór odhaczam zaczepy - nie trzeba się wtedy z mią mocować ale fakt za pierwszym razem schodzi zawsze trochę dłużej .Kolejny raz już z zamkniętymi oczami można robić [emoji6]Ze zdjęciem plastikowej osłony przy nogach pasażera mordowałem się jakieś 40 minut, później już było trochę lepiejAle miejsce mogliby wybrać lepsze, serio. Trzeba się trochę nagimnastykować.
Nie wiem ile w aso , jeśli potrafisz się posługiwać srubokrętem to zrobisz to w 5 min. , koszt koło 20zł bo podejrzewam że strzelił ci tylko sam sworzeń . Jeśli klapka to robota ta sama . Odkręc zobacz co poszło i zamów sobie część