Zawias z marei.
to juz wiem czemu klamka od kierowcy mi odstae w tej czesci, ktos juz tam byl, trzeba bedzie rozebrac i pobawic sie pilnikiem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Zawias z marei.
Gdzie z aso zamawiales po ok 3dychy? Z tego co sie zorientowalem sa po 5, wiec chętnie wezmę namiarDo plastikowej klamki pasuje zawias z fiata 500, wymieniałem z 2 stron, koszt w ASO to około 30 zł, dostępność na zamówienie, nr części chyba ten: 51964555. Jak ktoś poradzi sobie z zdjęciem boczka drzwi poradzi sobie z wymianą zawiasu, klamki nie trzeba demontować![]()