Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Masz klamkę metalową ? Nie plastik w satynie ? Jeśli metal to nie pasuje zawias od fiata 500 tylko chyba od fiata bravo ale tego nie jestem pewny. DO wymiany zawiasu odkręcasz 1 nakrętke 10, którą już masz odkręconą skoro zawias na wierzchu, oraz 1 torxa widocznego na bocznej ścianie drzwi.
Dokładnie z Fiata Marea - ale nie pasuje tak całkiem idealnie, bo klamka na tym zawiasie troszeczkę odstaje od drzwi. Poza tym malutkim defektem natury estetycznej jest ok.Masz klamkę metalową ? Nie plastik w satynie ? Jeśli metal to nie pasuje zawias od fiata 500 tylko chyba od fiata bravo ale tego nie jestem pewny.
Mi klamki też nie udało się wyjąć, ale udało mi się ją na tyle odchylić, że bez problemu zawiasik zamontowałem.i jak go wyjąć, miałem wyjete chyba wszystko, szyby itp.
kilka minut na szlifierce stołowej i dostosujesz...
Poproszę o taki poradnikjak naprawisz - nauka otwierania drzwi w GT czyli jak ciągnąć za klamkę aby żyła dłużej