Już prawie GTA ;)

• Autor wątku Autor wątku Superjahu007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Toora T-670. Też chciałem takie kupić, ale Toora zbankrutowała i bardzo ciężko dostać te felgi. Można wiedzieć gdzie je kupiłeś i w jakiej cenie ?

Paweł24 jak to gdzie - na Allegro tam kupisz wszystko tylko trzeba szukać . Te są akurat 5*98 ale szukaj też z rozstawem śrub 5*100 - komplet śrub pływających załatwi sprawę . Cena była przystępna - powiedział bym bardzo. Towar po godzinie od wystawienia zmienił właściciela :D .

witam
i od razu pytam, skąd takie obręcze zegarów, tak było w standardzie??
Ciężko mi powiedzieć czy były w aucie w momencie opuszczania fabryki , a jeżeli chodzi o kolor biały to był on w serii jako opcja wyposażenia bez dopłaty . Czarne zegary i konsola środkowa były z pakietem SportPack .

Ostatnia edycja:
Superjahu007, hmm, tak dobrze idzie Ci upiększanie Belli, że wpadłam na szatańskiego pomysła :dancing2:
Jak już skończysz dłubać przy swojej, to podstawię Ci moją :dance3:

Gratuluję :) wygląda super :) :congrats:

Kate nie ma problemu - jeśli budżet masz na to zaplanowany.

A jakby tego było mało ze względu na to iż podczas zmiany obuwia w aucie okazało się że klocki hamulcowe z przodu są na wykończeniu i pojawiło się leciutkie drganie podczas hamowania postanowiłem upiększyć hamulce :D .

Jak szaleć to szaleć :D .

snc00251.jpg

Jutro mam odebrać również klocki hamulcowe Ferodo DS Performance .

I zobaczymy czy faktycznie działają - nie tylko na poprawę samopoczucia kierowcy :D

Ostatnia edycja:
Swietny wozik no i od razu widać, że kierowca ze stażem za kólkiem

Musisz jeszcze zainwestować w Emblematy. Jak pamiętam były lekko przyblaknięte.
Pozdrawiam

He he Emenems dałem sobie spokój z takimi drobnostkami i nie zamieszczałem na forum , ale skoro wspomniałeś to proszę bardzo . We wtorek montaż .

pict0054o.jpg

siema superjahu pytanie mam odnosnie tych tarcz co to zakupiłes ;) zamontowales tez juz na pewno to mi napisz czy sie spisuja? bo te oryginaly to troche lipa jest woz sie rozpedza moment a potem hamulca brakuje :/

zamontowales tez juz na pewno to mi napisz czy sie spisuja? bo te oryginaly to troche lipa jest woz sie rozpedza moment a potem hamulca brakuje :/

Pewnie że już założone ;) . Samochód hamuje rewelacyjnie . A ile w tym zasługi tarcz to nie wiem bo razem z nimi założyłem nowe klocki Ferodo DS Performance. W porównaniu do seryjnych jest znacznie lepiej . Pozostaje wymienić jeszcze tarcze i klocki z tyłu na taki sam zestaw ale to musi trochę poczekać. Założyłem nowe tarcze i klocki z tyłu w zeszłym roku.

Na razie mam inne plany co do auta :cool:

snc00291maly.jpg

pict0018tws.jpg

Ostatnia edycja:
jahu to moze jakas fotka jak wyglada posadzona na tych felach ;) czy juz gdzies sa?
widze ze sa ale daj jakas z profilu a co planujesz modernizowac bo piszesz ze masz inne plany???

Ostatnia edycja:
Ku..a muszę się wyżalić bo mnie normalnie zaraz krew zaleje.

Sąsiadów mam zajebistych - dopiero co wymieniłem drzwi kierowcy po małym zdarzeniu parkingowym . Kupiłem w kolorze żeby nikt nie mówił że Alfa na drzewie się zawinęła.

W piątek rano jak wyjeżdżałem do pracy drugim autem było wszystko OK . Wracam - wchodzę do domu - zrobiłem espresso i podchodzę do okna i co widzę ?

Na drzwiach pasażera od strony kierowcy wgniota i lakier zadrapany - myślę sobie przewidziało mi się ? Biegiem na dół i niestety nie pomyliłem się - jakiś sąsiad idiota a zapewne któraś sąsiadka zaparkował w moich drzwiach .

Pisałem już kiedyś o podobnym problemie na forum jak sąsiadka zaparkował w mojej drugiej Alfie i na bezczelnego się nie przyznawała . A tylko jej lakier ma taki kolor . Ale tam wystarczyło polerowanie a teraz niestety drzwi pogniecione .

I jak tu k...a dbać o samochód ....

Musiałem o z siebie wyrzucić ...

o fak ;/ współczuje Ci strasznie...
może uda sie ustalić która to pokraka tak jeździ?

a swoją drogą mi też ktoś stuknął drzwiami, mam małe wgniecenie pod zamkiem. lakier na szczeście cały

Jak zestaw Mikoda + Ferodo DS się spisuje?? Ja swoje ds'ki sfajczyłem ;] zdolny jestem, Mikody przeżyły ;]

Ja swoje ds'ki sfajczyłem ;] zdolny jestem, Mikody przeżyły ;]

Może nie miejsce na taką dyskusję ale uchyl rąbka tajemnicy jak do tego doszło ?

a co planujesz modernizowac bo piszesz ze masz inne plany???

zanabyłem kolektory dolotowe od silnika 3,2 V6 z GTA no i czekam teraz jak wrócą z chromowania gdyż były lekko zaniedbane. Nie wiem jak będzie się na nich spisywać bez modyfikacji softu w sterowniku - obawiam się że zwiększy się spalanie ( więcej powietrza to i paliwa pociągnie proporcjonalnie więcej ). Jeśli będzie tak jak myślę to konieczne będzie przeprogramowanie . A to też spory koszt .

A co do dalszej nieokreślonej przyszłości to przydała by się jeszcze szpera ale to też niemały wydatek , czekam jeszcze na zamówioną osłonę silnika , później wymiana przewodów hamulcowych i takie tam duperele . No i od jakiegoś czasu szukam jeszcze felg O.Z. Superleggera .

A generalnie co do dalszych planów to zastanawiam się poważnie nad sprzedażą - dlatego zakładam na razie tylko kolektory i nową sondę . A reszta jak się trafi w dobrych cenach :D. Kurcze wszystko przez ten kryzys :(

nie patrz na kryzys tylko na serce :) a czemu bedziesz sie pozbywal belli?? mam nadzieje ze nie zamienisz na pancerwagona :/ tylko ze zostaniesz wierny marce :)

To mnie zdziwiłeś. Pamiętam jak kiedyś gadaliśmy to wspominałeś że nie będziesz sprzedawał.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót