• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Już prawie GTA ;)

• Autor wątku Autor wątku Superjahu007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

Superjahu007

Guest
Witam

Jestem już jakiś czas na forum lecz do tej pory nie przedstawiłem swojej Włoszki.
To pierwszy zestaw zdjęć, mam nadzieję że w miarę wolnego czasu dorzucę jeszcze parę fotek.

Ostatnia edycja:
A kto Ci w tym wieku dał prawo jazdy? :P

Wow widze że silniczek i skórka dokładnie taka jak u mnie. Tylko że ja mam drewienko :D

no prawie tez jak u mnie tylko u mnie zamiast skorki to tez drewienko...osobiscie skorzane tapicerki dla mnie sa zimne i obce...dziwne skojarzenia,wiec wole jak otula mnie cieply welur mojej koniczynki...ale bella piekna jest i to sie liczy...gratuluje i pozdrawiam :mrgreen:

Fajne Auto no i widać niesamowite zadowolenie w na twarzy dziecka jest dumne, że siedzie w Alfa Romeo :D

Dla mnie bomba! Skorka jak u mnie tylko ja tez mam drewienko. Ogolnie super(Kierowca jesli juz jezdzi wloszczyzna to jak dorosnie to napewno do niemca nie wsiadzie. HEHEHE)

Nastąpiła mała zmiana pod maską o czym śpieszę poinformować :
Przed:

Po:

A tutaj wzór :D niedościgniony - cylindry mi się nie mieszczą pod maską :( :

Nie ma to jak dwie ślicznotki koło siebie :lol:

A tutaj po letniej burzy czyli " Mokra Włoszka"

Chciałem podziękować mojemu szwagrowi za udostępnienie swojej Belli do sesji. Jak zapewne zauważyliście ma już Klubowe rameczki ( od wczoraj) tak więc 1 Alfaholik więcej. Mam nadzieję że wkrótce zagości na forum i osobiście się pochwali swoim autkiem z jedynym w swoim rodzaju "odrzutowym wydechem" w JTD. :D

ladniutka! ciekawy bylem jak z takimi skorami wyglada .a kolor to cosmo?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót