Już prawie GTA ;)

• Autor wątku Autor wątku Superjahu007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
piotriix napisał:
ladniutka! ciekawy bylem jak z takimi skorami wyglada .a kolor to cosmo?

Wygląda świetnie , skóra to według eper-a 493 Momo Grigio Lys - jasno szara a kolor Blu Cosmo.

No i stało się Ja i moja Alfa zostaliśmy zdradzeni.Moja ładniejsza połowa wybrała inną !
A oto dowody :

Nie wiem czy to można wybaczyć ???? :DDD Jak myślicie - można :?:

Ostatnia edycja:
uuuuaaaaa! Śliczności :mrgreen:

Superjahu007, a teraz sie zastanawiaj co miałem na myśli ...hehhehhe 8) :P :wink: :mrgreen:

fred

Fred napisał:
a teraz sie zastanawiaj co miałem na myśli ...hehhehhe 8) :P :wink: :mrgreen:
Z całą pewnością tą piękną pomarańczową kamizelkę z pierwszego zdjęcia :mrgreen:

A teraz moja 156 na Zlocie w Częstochowie. Czyli to co Alfy kochają najbardziej.
Zdjęcia robił kolega Fred i mam nadzieję że nie będzie miał mi tego za złe iż je w swoim temacie wykorzystałem :roll:

Oraz kilka fotek mojego autorstwa:

Nie często spotykana rzecz na naszych drogach a tym bardziej na jednym parkingu :

halo halo toż to Michałków i lotnisko :twisted: a ja też tam bywam :P ... czyżby kolega rzucał sie ze samolotu ??? :mrgreen: ...

a widok super :D hehe same alfetki mrrr

Super wygląda silnik w tym kolorze, czerwone spotykane są bardzo często a czarny naprawde wygląda świetnie.

No i fajne zdjęcia.

Pozdrawiam

Minęło troszkę czasu odkąd wrzuciłem ostatnie zdjęcia . Przyszła wiosna no i wraz z nią kilka zmian .

Oto najważniejsze:
- progi których nie było ,
- felga 17" Toora T670 DarkChrome zastąpiła 16" AlfaRomeo Selespeed
- opony Yokohama 215/45/17 zamiast Barum Bravuris 205/55/16
- końcowy tłumik Supersprint
- pod maską doszła tylko rozpórka,
- w końcu założona osłona pod silnik :dance3:
- no i oczywiście wymienione całe przednie zawieszenie oraz zrobiony kompleksowy przegląd wraz z wyminą oleju itd.
- pozostały jeszcze do wymiany klocki hamulcowe z przodu i może jak finanse pozwolą zmienię od razu tarcze na jakieś " ładniejsze" nowy emblemat na przodzie ewentualnie całe Scudetto
- do wymiany cały komplet wkładek wraz z kluczykami na nowe - aż się boję za to zabrać
pict0011b.jpg

pict0001male.jpg

pict0006male.jpg

pict0010male.jpg

bardzo ladna i z calkiem fajnym silniczkiem. nie ukrywam ze zazdroszcze :)

pinknie, nie można obok niej przejść obojętnie. nagraj nam jeszcze dźwięk jak tera mruszy z tym supersrpintem :)

bobryt pewnie że nagram i umieszczę , może nawet jutro . Mamy "mały" spocik w Kaliszu http://www.forum.alfaholicy.org/zlo..._okolice_spot_wiosenny_5_kwietnia_2009_r.html tak więc zabieram kamerę i foto . Dziękuję wszystkim za miłe słowa:thank_you2: i chcę zaznaczyć tak nieskromnie że te fotki dodałem tak na szybko bez picowania auta :dance3:. Na dzisiejszy wieczór aż schowałem auto do garażu żeby się nie zakurzyło :D . Po dzisiejszym popołudniowym sprzątaniu wygląda jak by z salonu wyjechała :dance3:. Dobra jest przyznaję brakło czasu żeby odkurzyć pod maską .

witam!!!śliczna jest bez dwóch zdań!
progi i felgi dodały jej jeszcze więcej uroku.

bardzo zadbane autko...:D:D:D

obręcze zegarów 156

witam
i od razu pytam, skąd takie obręcze zegarów, tak było w standardzie??

Widać że Alfa nabrała charakteru. Wygląda naprawdę dobrze.
Pozdrawiam

Toora T-670. Też chciałem takie kupić, ale Toora zbankrutowała i bardzo ciężko dostać te felgi. Można wiedzieć gdzie je kupiłeś i w jakiej cenie:) ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót