Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
W chwili obecnej jestem na etapie zamawiana Julki i rowniez chce czarna . Z tego co wiem to miekki jest czarny o nazwie CZARNY - ALFA BLACK(PASTELOWY) a ten CZARNY - ETNA BLACK(METALIZOWANY) jest ok
dla mnie wygląd Leona wewnątrz odpycha i słowo klucz TSIChyba ja
Chociaz mam dylemat pomiedzy giulietta a:
-leon cupra 290
-honda civic type r
cena podobna , a jakoscia materialow miejscami to juliette dzieli o kilka lat swietlnych.
Napis z tyłu jest fatalny ale reszta zmian mi się podoba.Trochę off line, widziałem Giulietta 2016 po upiększaniu, chyba niezbyt wyszło. Napis z tyłu jakby od typowego drogowego bidaka, przód gril ma się nijak do tradycji. W środku podswietlenie białe, wyraźne i ładne ale to też nie w stylu Alfa Romeo. Kto to kupi?
cena podobna , a jakoscia materialow miejscami to juliette dzieli o kilka lat swietlnych.
Dziadowski jest caly boczek drzwi, i najgorsze jest to ze bez wzgledu na wersje jest on taki sam czy zaplacisz 70tys. czy 140tys. O ile za 70 jest ok to w topowej wersji powinien on wygladac znacznie lepiej... polecam PEUGEOT 308 GTI lub nowa ASTRA . Podobnie jest z przyciskami na kierownicy - nie z tej epoki ,oraz pokretla od klimy , co nie zmienia faktu ze julke prowadzi sie bardzo dobrze ,ma przepiekne fotele no i w wakacje bede ja zamawial.
Dziadowski jest caly boczek drzwi, i najgorsze jest to ze bez wzgledu na wersje jest on taki sam czy zaplacisz 70tys. czy 140tys.
Dziadowski jest caly boczek drzwi, i najgorsze jest to ze bez wzgledu na wersje jest on taki sam czy zaplacisz 70tys. czy 140tys.
Podobnie jest z przyciskami na kierownicy - nie z tej epoki ,oraz pokretla od klimy
Ok napisze po raz ostatni porownaj boczki z innymi teraznieszymi kompaktami a dowiesz sie o co mi chodzi -chodzi mi o jakosc.
moim skromnym zdaniem największa krzywda jaką zrobiono julce to lifting deski.... kto to wymyślił?