Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Po co ten agresywny ton? Jak chcesz porównywać koszty samych materiałów, to Collinite 476 na przykład kosztuje 70 zł i starczy na 2-3 razy i 3 miesiące (bez problemu) - to mamy powiedzmy 100 zł na rok. Tutaj masz 500 zł i też na rok. Co kto lubi.
Zazwyczaj nakładam Collinite 476 i wiem, ile u mnie na samochodzie trzyma. Tylko, że trzeba samochód wcześniej przelecieć glinką i porządnie nałożyć wosk. Pomijając fakt, że jak nie chcesz mieć wosku, to go możesz usunąć, a z ceramiką może już nie być tak prosto.
Po 1 - nie wiem jak zrobić aby puszka Colli starczyła na 2-3 razy- zjadasz ten wosk czy jak?
Po 2 - trwałość wosku zależy od chemii na stacji jaka jest użyta- i nie licz na łagodną chemię w zimie.
Po 3 - woskowanie w zimowych temperaturach - w ciepłym garażu to tak
Po 4. - ceramika a nie wyrób ceramikopodobny (których na rynku od groma) siedzi na lakierze min 2 lata - i nie mylić z efektem kropelkowana ob to efekt uboczny. No i nie wiem co z tym mitem rzekomego problemu ściągania tej powłoki - co najmniej jakby miała grubość 5 cm i dochodziło płatami- w 95% nie będziesz wiedział czy powłoka jeszcze jest czy jej nie ma. db ceramika siedzi min 2 lata- ja używam o twardości 9H z gwarą na 5 lat. jak na razie po 15 miesiącach i 50 tkm daje rade. - chcesz wieczorem wrzucę film
A dla ci ktorzy nie chca wydac majatek na mycie jest jakas sensowna opcja? Samemu nie moge bo nie mam jak, myje samochod raz na 2 tyg. i szczerze mowiac zaplacic za mycie 250-500zl to juz przesada.
A samego uchwytu nie trzeba podpinać?