S
Starscream
Guest
ehh, durny temat i durne komentarze.. Ja się zamykam, swoje zdanie wyraziłem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co Ty chłopie klepiesz ? do kogo ta mowa nikt nikomu nie zakazuje LpG bo to jest każdego indywidualna decyzja uważasz że Ty wszystko wiesz o silnikach na LPG ?Zaraz ktoś napisze że zakładanie LPG do V6 (TSa czy Boxera) to dewastacja. A więc do takich: Samochód jest mój i mogę sobie z nim robić co mi się podoba! Żeby wszystkie Alfy były w takim dobrym stanie jak moja...
Jeśli g.. wiesz na temat LPG to się po prostu nie wypowiadaj. A czasy pana Henia Gazownika już minęły wiele lat temu. Nie piszcie pierdół, o których nie macie zielonego pojęcia. A jeśli wierzycie plotkom to zmieńcie forum na "życie na gorąco"
Jeśli śmierdzi w samochodzie gazem tzn. że zakładał go jakiś parciarz. Można pisać że DOBRA INSTALACJA, DOBRZE ZAMONTOWANA a wy dalej swoje...No pewnie, że jest. Dla kogoś może być za duży bagażnik nie mówiąc już o zapachu towarzyszącemu pasażerom w upalne dni
Koniec tego OT.
Dobrze jest!Witam chciałbym poznać wasze zdanie
No ja nie mówię, że R5 JTD to zły silnik. Ale ja akurat wolę charakterystykę wolnossących benzyniaków na wysokich obrotach. I jeślibym miał wybierać między V6 a JTD to JA bym brał tą pierwszą opcję.
Jeden woli lody śmietankowe, inny czekoladowe. A kolega co założył post i tak sam zadecyduje co kupi![]()