Pucek-159
Nowy
H1 o ile dobrze pamiętam 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jaki typ żarówki jest w halogenach ?
Musisz to zgłosić producentowi, chyba sam w to nie uwierzy, że jego żarówki przejechany 8 mln kilometrów [emoji38]Osramy świeciły + - przez 8000 tys. km, Philipsy nowe.
Te osramy są fajne na lato jak ktoś jeździ tylko w dzień. Sam to miałem dziadostwo. Nadal mam,leżą w razie co. Barwa światła biała,ale jakoś słaba.
Musisz to zgłosić producentowi, chyba sam w to nie uwierzy, że jego żarówki przejechany 8 mln kilometrów [emoji38]
Porównanie na szybko żarówek Osram Cool Blue Hyper 5000K i Philips White Vision 4300K.
zgadza sie. Ja ich uzywam, nie mam z tym problemow.
Sprawdzenie homologacji po samej żarówce jest już sporym wyzwaniem. Tak więc nie liczyłbym na to że ktoś to zweryfikuje.
Ale policja, ewentualny uczestnik kolizji / wypadku czy diagnosta może mieć Kwestia oczywiście skutecznego doczepienia się ww.
Btw. skuteczność oświetlania przestrzeni przed samochodem tych osramów jest tak żenująca, że nie powinny być wypuszczane do sprzedaży. No chyba, że w kloszach off-roadów się sprawdzają...