Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bo nie w tym miejscu szukasz. Oznaczenia są miedzy "tubami". Otwórz maską, popatrz z bliska na reflektory między te "tuby" a zobaczysz.U mnie są tylko takie naklejki na obudowie mijania. Nie ma innych oznaczeń lampa.
Pokaż załącznik 187803
Z zewnątrz. Stań przodem do reflektorów.Ale z zewnątrz? Czy po stronie komory silnika?
Polecam Ci taki zestaw http://allegro.pl/zestaw-xenon-h1-h7-h11-mini-digital-cyfrowy-xenony-i5398891265.htmlPanowie, dotychczas używałem Osramów Cool Blue Hyper(czyli tych bez homologacji), o barwie teoretycznie 5000k. W sumie świeciły lepiej wcześniej zamontowane zwykłe żarówki, ale w deszczu pozostawiały trochę do życzenia, głównie dlatego, że niebieskawy promień światła zlewał się z mokrą drogą. Niestety podejrzewam, że z ich życia już niewiele zostało, bo świecą już niemal cały rok, w związku z czym myślę na wymianę na zestaw HID.
Chciałbym się dowiedzieć jak taki zestaw wypada pod względem ilości światła i trwałości w porównaniu do żarówek a'la ksenonowych, takich jak moje osramy. Ważna jest dla mnie też kwestia ewentualnych błędów "przepalonych żarówek", bo przejrzałem wcześniejsze posty i zdania na ten temat są podzielone.
Zastanawiam się nad tym zestawem: http://allegro.pl/zestaw-hid-h7-4300k-slim-xenon-h1-h3-h4-h11-ksenon-i4914874621.html
Pozdrawiam![]()
Nie żebym się czepiał ale gdzie tu podają ile to światła daje? Jedyne info na temat ilości światła dawnej przez hity jak do tej pory znalazłem w Auto Świecie i podawali ze najwyżej tyle co h7.
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Nie żebym się czepiał ale gdzie tu podają ile to światła daje? Jedyne info na temat ilości światła dawnej przez hity jak do tej pory znalazłem w Auto Świecie i podawali ze najwyżej tyle co h7.
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
A które marki żarówek zwykle kupujecie: Osram, Philips czy Bosch?
No to lipa bo ja nic na tych plastikach nie mam wybite....
Pokaż załącznik 187818
Dziwne, u mnie jest( zdjęcie kiepskie niestety)Pokaż załącznik 187885 i jeszcze po zdjęciu tej plastikowej nakładki:Pokaż załącznik 187886