J
jersey
Guest
Po ile ma po tyle ma, ale faktem jest, że Technorot produkuje części dla "wielkich". Ba, ich części zawieszenia zdaje się idą do jakichś dostawczych FIATów na pierwszy montaż. Więc technoszrot to chyba przesada.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czytam i czytam te wasze komentarze i żaden z was nie wie że TRW i LEMFORDER jest robiony w Turcji przez TEKNOROTA byłem widziałem na własne oczy =)
i wahacze TEKNOROTA są robione tak samo jak TRW ta sama jakość i kosztują połowę ceny TRW
Czytam i czytam te wasze komentarze i żaden z was nie wie że TRW i LEMFORDER jest robiony w Turcji przez TEKNOROTA byłem widziałem na własne oczy =)
i wahacze TEKNOROTA są robione tak samo jak TRW ta sama jakość i kosztują połowę ceny TRW
To jest temat o 156, a nie 159.a co myślicie o wahaczu firmy N T Y???
http://allegro.pl/wahacze-wahacz-gorny-lewy-alfa-romeo-159-05-i4509982708.html
Raczej pewne źródło bo mój kolega _mechanik_zaopatruje się w tej hurtowni od zawsze i to on załatwiał części a teraz załatwia sprawy reklamacji.Maniek L - a na pewno z dobrego źródła kupiłeś? Bo wiesz jak to teraz bywa... Co do Delphi - dolny pewnie trochę pojeździ, ale góra w wykonaniu tej firmy woła o pomstę do nieba![]()
Co do Delphi - dolny pewnie trochę pojeździ, ale góra w wykonaniu tej firmy woła o pomstę do nieba