Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
u mnie bosche padły po roku! zamawiam motgumy zobaczymy...
Co sądzicie o wycieraczkach firmy ALCA? Właśnie kupiłem komplet. Wyglądają OK, choć z adapterem do Side Lock'a trochę gorzej niż poprzednie valeo. Na razie jeszcze nie wiem jak się spisują.
witam,
w lipcu br. kupiłem pióra wycieraczek BOSCH AreoTwin. W tym momencie nie nadają sie do użytku (zrobiłem 5000 km w tym czasie). Juz wczesniej zaczęły dość mocno hałasować przy dodatkich temp., a teraz rozmazują brud na szybkie, bardzo hałasują jednocześnie skacząc po szybie.
Kosztowały ponad 100 zł. Przymierzam się do motgum'ów za 43 zł/komplet. Jeśli efekt będzie ten sam za pół roku to i tak warto. Zobaczymy.
pozdr
seba
to chyba taki ich urok. mam to samo i pluje sobie w brode, ze je wybralem. pracuja cicho jak szyba suchaJa kupiłem Valeo ale nie polecam. Drogie jak **** a wycieraczka od pasażea skacze mi po szybie - szału można dostać. Gdybym zapłacił za nie 20 zł to bym to przebolał ale nie 110 zł
Dzis ponownie przyszla kolej na wymiane wycieraczek,ostatnimi czasy oryginaly uprzednio przezemnie zalozone,po niemal roku uzytkowania ponownie zaczynaja ryc.Wiec droga ich moze byc tylko jedna...smietnik.Ich miejsce zajmuja nowe,rowniez oryginaly z A.RU siebie akurat dwa dni temu wymienialem,wszystko oryginal z Alfy