Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Hałasują, tzn co? Przeskakują? Może pomoże lekkie skręcenie ramion wycieraczek (ktoś już pisał, że pomogło).
Moje motgumy mam rok i są jak nówki. Ojciec ma 2 lata i to samo.
Moje Motgumy mają koło roku i na razie dobrze zbierają. Przy 140 w deszczu nie wiem, strach mi nie pozwala tyle popier...alać, ale koło 120 zdają egzamin. Też eksperymentowałem z piórami, miałem Bosch, Valeo i Champion - poza ceną nie powaliły mnie na kolana.
Ja w pasku używałem chińskiego badziewia importowanego przez firmę DIPP. Okazało się że sprawują się równie dobrze co BOSHowskie Aerotwiny a kosztują 1/4 ceny. Teraz zamówiłem takie do AR i zobaczymy czy też się sprawdzą...
Przez ostatnie lata BOSH mocno obniżył jakość, pewnie jak większość produkuje w Chinach, stąd brak różnicy. Teraz w TV reklamy puszczają, chyba sprzedaż zmalała.
Bo ja wiem? Kupiłem boshowskie dedykowane do ar 159 i zbierają przepieęknie każde zabrudzenie. Warto jeszcze zrobić hydrofobizację szyby przedniej. Z tyłu mam gumkę no name wsadzoną i tez jakoś sobie radzi.
Bo ja wiem? Kupiłem boshowskie dedykowane do ar 159 i zbierają przepieęknie każde zabrudzenie. Warto jeszcze zrobić hydrofobizację szyby przedniej. Z tyłu mam gumkę no name wsadzoną i tez jakoś sobie radzi.