No z tym się nie zgodzęTo nie jest opona na cały sezon w naszym klimacie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
No z tym się nie zgodzęTo nie jest opona na cały sezon w naszym klimacie.
Przymierzam sie do nowych oponek, ale jako że mam jeszcze troche czasu "czegoś" szukam... Wstępnie wytypowałem kilka sztuk. Ktos ma, jakieś opinie na zywo?
DEBICA FRIGO HP2, Fulda Kristall Control HP2, Hankook WINTER I-CEPT RS2 W452, KLEBER KRISALP HP3, Nokian wrd3. Ceny raczej podobne, różne etykietki unijne.... Użytkowanie glownie w mieście, więc raczej na mokro niż śnieg.
mógłbyś rozwinąć?? Co jest z nimi nie tak??Opony kleber w ostatnich testach zdobyly 3 miejsce, ale jak sie wczyta w szczegóły to wsumie takiej rewelacji nie ma, wiec to 3 miejsce to chyba cena w porównaniu do marek premium.
Hej.
Czy jest tu osoba która ma opony 225/50/17 założone w 159 Ti?
Jeśli tak, mogę prosić o zdjęcie jak się prezentuje prześwit.
Zajechalem 19" zimowki już, i w tym roku przechodzę na 17". Tylko nie jestem pewien czy 225/50/17 zgodnie z książką czy jednak 215/55/17.
Sugestie mile widziane.
Sent from my E6633 using Tapatalk