Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
takie jak na zdjeciu w moim podpisie bo to z tego auta zostaly, wczoraj auto brat sprzedal, ale klient chcial budzetowo i wzial tylko z zimowymi 16, a te zostalyJakie to są?
Sent from my E6633 using Tapatalk
Jak i wiele innych nie policyjnych 159 gdzie zostały założone 17" których zapewne jest więcej niż policyjnych 159...Bo policyjne 159 jeżdżą na takich?
Na posniegowej autostradzie auto jak przyklejone. Po głębokich śniegach nie jeździłem nigdy na nich. Letnie mam Michelin Sport 4S które są rewelacyjne jak dla mnie - spalanie spadło w porównaniu z Pirelli.
Minusy 19" na zimę, to cena 19" (mały wybór producentów w tym rozmiarze) oraz - Felga dostaje po brzegach podczas ciąglego przekładania. (no chyba że ma się drugi komplet 19" Alu, ja nie mam)
- Łatwiej też zimą przyrysowac o krawężniki, więc szkoda felg.
Przy czym ja głównie po autostradzie i za miasto jeżdżę [notranslate]Alfa[/notranslate]. Po mieście, do sklepu jest Seicento [emoji39]
Przy czym w tym sezonie zdecydowałem się być oszczędny i kupiłem 17" na zimę i do tego felgi co nie będę płakał że przyrysowane czy sól mi zjada Alu.
wielu na forum tak wlasnie nazywa ten wzor. latwiej skojarzyć niz 55E czy 20 szprych, dla mnie to bardziej 10 smuklych parabol.Dzięki. Czyli zwykłe z Lusso. Skąd nazwa "policyjne" się wzięła? [emoji848]![]()
gdzies od 2009r byla standardowa do distinctiva, i szla chyba tez domyslnie na duze brembo jak ktos nie wybieral wersji ti, wiec niby powinno byc tego troche na rynku, ale w praktyce jakos nie ma raczej zbyt wielu ofert sprzedazyAle to nie była standardowa felga dla 159, chyba że w ostatnich latach produkcji.
Nazwa "policyjne" wzięła się właśnie od tego, że Policja dostała auta na tych felgach. Dzięki temu każdy wie o co chodzi.
jednak nie były takim badziewiem
A ty [MENTION=71863]Nikt[/MENTION] jaki masz plan?