Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Znowu się powtórzę , na drodze najlepsze systemy i najlepsze opony nas nie uratują tylko zdrowy rozsądek i dostosowanie prędkości do warunków jazdy
lepiej na nowym pingpongu niż super hiper 10-cio letnich używkachAle lepiej hamowac na miszlenie niz na jakims pingpongu.
Mam takie u siebie tyle że 18 cali. Ogólnie szału nie ma bo troszkę głośne, ale autko na śniegu prowadzi się bardzo dobrze. Jak na drugi sezon użytkowania to zużycia specjalnego nie widać.Do kumpla na święta szwagier z wysp przyjechał , 6-cio letnie BMW , koło 19 cali , opony Nexen Winguard , i mówi, że u nich są bardzo popularne
Nigdzie nie napisałem, że ta budżetowa opona jest tak samo dobra, wręcz przeciwnie, napisałem że rzeźba bieżnika jest celowo na tyle gorsza, aby zepsuć parametry opony i aby nie była porównywalna z topowym produktem.
A pro po rzeźby bieżnika - ona służy do odprowadzania wody.
Była dyskusja na ten temat parę stron wstecz i węższe wcale nie muszą być zima lepsze. Jest to trochę przestarzała opinia. Imo najlepszym wyborem będzie opona nowa w homologowanym rozmiarze. Nawet ta klasy średniej może się spisać lepiej niż używane premium w mniejszym rozmiarze. A wybór ciężki bo tak kto jest jak ktoś czeka na ostatnią chwile zamiast się zaopatrzyć w opony przed sezonem no chyba, ze dopiero co auto kupiłeś to musisz odżałować to, ze aktualnie są sporo droższe niż w październiku/listopadzie![]()
205 wg instrukcji tez jest ok z tym....
Ciężki wybór z tymi oponami. Kupiłem felgi 16", 7" szerokie.
Idealne opony to 215 dla tej felgi, ale są droższe od 205 no i na zimę węższe będą lepsze.