B
BartekMan
Guest
czwarty raz pytam Kolbudy: napisales ze sie skompromitowałem, prosze więc o wyjasnienie czym?
Skoro kogos tak oceniasz, obowiązkiem jest to albo uzasadnic albo przeprosić. Czekam na wyjasnienia.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czwarty raz pytam Kolbudy: napisales ze sie skompromitowałem, prosze więc o wyjasnienie czym?
To właśnie Cie kompromituje.. jedziesz np. po sniegu 30km/h ze śmiercią w oczach, gdzie na porządnej zimówce jedziesz równie bezpiecznie 60-70km/h.. Co robią normalni rozsądni kierowcy spotykajac pirata jadacego 30km/h ? WYPRZEDZAJĄ.. i klną pod nosem, że narażasz innych na niebezpieczenstwo.. Tyle moim zdaniem ma takie podejscie zwiazku z rozsadnym poruszaniem sie po drogach.. Jak Ty wogole ruszasz pod gorkę na sliskiej drodze ? Jak czesto trąbią na Ciebie inni kierowcy ?czym sie skompromitowałem? ze cztery zimy przejezdzilem na letnich? O to chodzi? wyjasnij mi, bo nie rozumiem. Nie miałem zadnej stłuczki, nie spowodowałem żadnej niebezpiecznej sytuacji. Ani razu. Jezdzę zimą ostrożnie, nigdy nie szarżuję, oceniam sytuacje. Powtórze ci, kilkanaście lat temu NIKT NIE UZYWAŁ ZIMOWYCH W POLSCE BO ICH NIE BYŁO. Ruch sie jednak toczył normalnie.
To właśnie Cie kompromituje.. jedziesz np. po sniegu 30km/h ze śmiercią w oczach, gdzie na porządnej zimówce jedziesz równie bezpiecznie 60-70km/h.. Co robią normalni rozsądni kierowcy spotykajac pirata jadacego 30km/h ? WYPRZEDZAJĄ.. i klną pod nosem, że narażasz innych na niebezpieczenstwo.. Tyle moim zdaniem ma takie podejscie zwiazku z rozsadnym poruszaniem sie po drogach.. Jak Ty wogole ruszasz pod gorkę na sliskiej drodze ? Jak czesto trąbią na Ciebie inni kierowcy ?![]()
To inaczej, sytuacja przykładowa.. Jade 60km/h na GY Ultra Grip 7+ po sniegu.. Ty tak samo na letnich.. i super nam się jedzie..Jestem rozsądny, więc choć mógłbym to Cie nie wyprzedzę.. hehe.. Wyjeżdża z podrzędnej drogi jakaś kobiecina, której nie udało się wyhamować na letnich oponach przed główną drogą, którą my jedziemy.. Kto ma większe szanse wymanewrowania i niezabicia (z jej winy) tej kobieciny ?
Tu już umiejętności moga nie wystarczyć..
Czemu męczysz Andrzeja skoro nadal sam nie odpowiedziałes na pytania, o których powtórzenie prosiłeś.. Trzeci raz mam je wkleić czy jak ?![]()
A tak przy okazji to ponowię swoje pytanie:
Niezupełnie.. zrobiłem scana i wrzuciłem tu - http://www.autods.net/opony159.jpgZ tego co pamiętam 1.9 JTDm 8v z fabrycznymi oponami w rozmiarze 205/55/16 (stalowe felgi 7"x16) mają zalecany index nośności 91
wzgledy uzytkowe moze i porazka, ale wizualnie in plus![]()
i te plecy, kręgosłup, zachwycone mikrodrganiami... ortopeda będzie miał zajęcie za kilka lat
Ciekawe, tak dbasz o bezpieczenstwo... ale nie dbasz o zdrowie? Czemu?
miękkość zawieszenia nie zamortyzuje ci wszystkiego, nie wierzysz, porozmawiaj z lekarzami.
Zbyt niskie profile opon na polskie warunki drogowe to gotowe problemy z kręgosłupem po kilku, kilkunastu latach jazdy.