• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Jaki warsztat polecacie we Wrocławiu?

• Autor wątku Autor wątku wipi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A coś więcej możesz o panu Jarku powiedzieć? Czy naprawia wszystko ? Co mu idzie lepiej a czego nie rusza ? Dlaczego polecasz ?

jesli znalazlbym chwile,bo akurat ogarniam pare rzeczy u siebie to zmienilbym Ci termostat za przyslowiową flaszke [emoji3526] Kabel diag.tez posiadam wiec podpiac cos tam mozemy.Kwestia tylko jest czas.Zalezy czy potrzebujesz wymienic na już.Mieszkam na Nowym Dworze i teoretycznie codziennie wieczorem mam pare minut to mozeez podjechac i podepniemy komputer
Cześć,
kogo polecacie do wymiany termostatu we Wrocławiu?

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka

Termostat to akurat chyba nawet przysłowiowy pan Zenek wymieni, to akurat nic trudnego. Jedyny minus to że ciasno.
Pisałeś w innym wątku o kabelku ale widzę że ci już to GC odpowiedział.

Hej.
Mam problem z układem kierowniczym w Fiacie Bravo 2, coś stuka, dziwnie pracuje kierownica itp...nie jeździ się komfortowo, myślę że coś jest nie tak z przekładnia lub samym wspomaganiem elektrycznym, w mojej okolicy tj. Strzegom nikt nie potrafi zdiagnozować problemu, kogo polecacie?

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Czy w kwesti wymiany rorządu w v6 busso, Irbris jest dalej najbardziej polecany we Wrocławiu ?

Witam. Poszukuję człowieka, który wykona remont silnika 3.0 V6 w 166. Możecie kogoś polecić ?

Co prawda widzę że ze stycznia tematy więc pewnie macie ogarnięte.
Ale remont vki najkorzystniej jednak wrzucić do FLAR-ITAL kawałek jest ale wiadomo że się opłaca.
Co do rozrządu w irbisie, wymienić raczej wymienią, aczkolwiek słyszy się o problemach z ich strony i to bym rzekł nawet sporo.

Jak dla mnie IRBIS jest niezmiennie nr 1 we Wrocławiu. Minus to terminy :/
Można robić tylko zaplanowane remonty.
Jest jeszcze auto tip S. Bogulak (również sprawdzone, wrażenia pozytywne). Pozatym rozrząd to nie czarna magia :)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Z czystym sumieniem mogę polecic Jarosława Pienia na ul. Sikorskiego 17. Bardzo miły i pomocny gość. Szybko znalazł termin, podjechałem zrobił diagnozę i wycenę i po 3h dostałem telefon, ze auto do odbioru. Mega dobry kontakt nie to co z niektórymi mechanikami albo nie odbierają albo maja problem, ze się dzwoni do nich. Alfa Romeo GT 1.9 JTD :D

Czy ktoś ma może do polecenia lakiernika we Wrocławiu? Mam do ogarnięcia dwa elemetny plus chciałbym zrobić polerowanie.

Mam pytanie o KLD Garage (Karczemna 9).
Nie mogę się do nich dodzwonić a na ogrodzeniu kartka "Zakład zamknięty do odwołania".

Czy ktoś wie coś na ten temat?

Cześć, planuję oddać Brerę do detailingu ale jest mały problem - do malowania zderzak przód + maska + wypiaskowane progi.
Potrzebuję namiary na lakiernika który to ogarnie i nie weźmie miliona monet (tu sprawcą szkody jestem ja - przyznaję się).
Sam kiedyś polecałem lakierników z Paprotnej, niedaleko IRBIS ale jakiś ujowy lakier na zderzak mi dali i szybko powstało dużo odprysków od kamieni - wg mnie za delikatny ?
Czy ktoś kogoś poleci we Wrocławiu ? Najlepiej na Krzykach - to byłoby już idealnie :-)

przegląd auta, taki solidny, przed kupnem auta, może ktoś polecić Wrocław lub okolice do 50 km?

Panowie, wiecie może co się dzieje z IRBISem? Od ponad 3 tygodni nie mogę się dodzwonić ani na komórkę, ani na stacjonarny, a wybitnie nie po drodze jest mi podjeżdżać żeby zobaczyć czy mają czynne.

Z mojej strony: Jarek Pień na Sikorskiego (nie tyka elektryki) lub Bravo Auto Serwis- teraz gdzieś w okolicach Toruńskiej się przenieśli.

Amortyzatory
Powrót