D
Dante[PL]
Guest
moze byles niegrzeczny?
albo jestes juz stalym klientem ktory i tak wroci
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
mi też nie.Mi nie umyli
seba, najprawdopodobniej masz klime do czyszczenia, odgrzybiania, w serwisie skasują za to dość sporo, kupo w motoryzacyjnym, ew w jakimś tesco czy inny carrefourze spray do odgrzybiania+nowy filtr kabinowy, i spróbuj sam na początek.
trafilem dzieki poleceniu znajomego do serwisu co prawda Skody, ale jest tam gosc ktory dobrze zna sie na Alfach.
za 1/3 ceny zrobili wszystko na cacy. okazalo sie ze tylko stabilizatory do wymiany
www.kardasauto.pl
Sosnowiecka 6, tuż przy opolskiej na Ksiezach Malych
W ubiegłym tygodniu podjechałem z autem do wspominanego/polecanego tu mechanika działającego przy Monte Cassino/Smętnej. Po krótkiej rozmowie z delikatnie podpitym/wczorajszym panem (świeżo otwarte piwko stało przy Lybrze którą właśnie naprawiał - aż mu lekko pozazdrościłem takiej roboty o 9.00 rano), który to decydował o terminach przyjęć nie odważyłem się tam zostawić auta na diagnostykę.
Nic to - trzeba szukać dalej.
Ma ktos jakies doswiadczenia lub slyszal o ,,Halma" na Metalowcow we Wro ?
Gdzie we Wrocławiu na porządną diagnostykę zawieszenia i wymianę wahaczy?