Jaki warsztat polecacie we Wrocławiu?

• Autor wątku Autor wątku wipi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Asia, czy Ty chcesz serwisować auto we Wrocławiu?
Podaliśmy tutaj już dość dużo adresów - wystarczy spisać, a google poda dokładne namiary.
W razie W to chyba bardziej przydałby się serwis bliżej ŚŚ. Skorzystaj z forumowej wyszukiwarki, a jak nic nie znajdziesz to załóż nowy wątek z zapytaniem.

Jeżeli bedziesz potrzebował kiedyś jeszcze taniej wymienic wahacze zgłos sie do mnie:) ja własnie przedwczoraj wymienialem całe zawieszenie u znajomego w jego pracy, ten serwis nazywa sie BZOMA Centrum Ogumienia, za wymiane calego zawieszenia przedniego 300zł. Jeżeli bedziesz potrzebował tanio cos zrobić najpierw zgłos sie do mnie a ja to juz załatwie:) Polecam i Pozdrawiam:)

Asia, czy Ty chcesz serwisować auto we Wrocławiu?
Podaliśmy tutaj już dość dużo adresów - wystarczy spisać, a google poda dokładne namiary.
W razie W to chyba bardziej przydałby się serwis bliżej ŚŚ. Skorzystaj z forumowej wyszukiwarki, a jak nic nie znajdziesz to załóż nowy wątek z zapytaniem.

Tak , przepraszam , jestem tu nowa i jeszcze nie ogarnęłam tego forum.Rzeczywiście pózniej sobie doczytałam.

Tak , przepraszam , jestem tu nowa i jeszcze nie ogarnęłam tego forum.Rzeczywiście pózniej sobie doczytałam.
nie szkodzi, ograniesz ;)

Mnie też pamięć wpuściła w maliny i pochrzaniły mi się te twoje Marcinkowice z Mazurowicami, które są w przeciwnym kierunku, właśnie pod Środą Śląską.
Asia napisał:
jestem dokładnie z Marcinkowic
eMka napisał:
W razie W to chyba bardziej przydałby się serwis bliżej ŚŚ.

Ja bardzo proszę o namiary,jestem dokładnie z Marcinkowic i w razie W to chciałabym wiedzieć .

Dwa razy dziennie koło Ciebie przejeżdżam :-)

Co do serwisu, to ja zwykle korzystam z Irbiusu i nie mam powodu do narzekania.. no, może mogłoby być taniej :-) a i jeden numer mi wywinęli ostatnio: podczas wymiany drążków wzdłużnych w tylnym zawiasie odwrotnie zamontowali lewy / prawy, efekt: na każdym zakręcie opona biła mi po tych nowych drążkach.. podjechałem do Panów niezwłocznie.. w pierwszym odruchu pewien "młody mechanik" (hehe - ten, który te drążki montował) mruczał coś o "za szerokiej oponie i za szerokiej feldze.." ale szybko odpuścił, kiedy wspomniałem, że, i jedno, i drugie ma fabryczne rozmiar ;-) temat rozwiązał jeden rzut oka szefostwa (o ile się nie mylę, to był to Pan Tomek we własnej osobie) i drążki zostały w pięć minut przełożone - problem zniknął :-)

Mimo takiej drobnej przygody Irbis nadal polecam. Obaj właściciele jednym rzutem oka są w stanie zdiagnozować auto.. Jeżdżę do nich już ze swoja trzecią bellą :-)

Witam wszystkich.

przymierzam się do zakupu w okolicach Wrocławia - gdzie można sprawdzić auto?
Zależy mi głównie na geometrii, bo czujnik lakieru będę miał ze sobą.

pzdr

Witam wszystkich.

przymierzam się do zakupu w okolicach Wrocławia - gdzie można sprawdzić auto?
Zależy mi głównie na geometrii, bo czujnik lakieru będę miał ze sobą.

pzdr

sprecyzuj z ktorej strony Wrocka jest ta okolica lub napisz miejscowosc do ktorej sie wybierasz zeby nie okazalo sie ze podamy namiary na drugi koniec Wrocławia

gdzie można sprawdzić auto

ASO Alfa Romeo jest niedaleko A4, nazywa się to ADF Auto.

Z Irbisu wczoraj odebrałem swoją Julkę, kolejny zadowolony klient. Fachowo i przyjemnie, ale nie jestem pewien czy w Irbisie Ci sprawdzą geometrię (chyba, że chodzi Ci tylko o zbieżność). Trzeba dzwonić i pytać.

słuchajcie,

rekomendowałem już jakiś czas temu serwis "Kardaś Auto Serwis" (www.kardasauto.pl). Parę osób (w tym ja) było tam i wyszlo zadowolonych z usług.

Mimo, że to serwis specjalizujący się w VAG, żona właściciela i syn jeżdzą od wielu lat AR, także znają się tam na temacie :)

Udało mi się również wynegcjować jakiś rabat dla forumowiczów......

Na hasło "forum Alfaholicy" albo samo "forum" dostaniemy 10 procent zniżki na robociznę :)))))

Polecam pojechać i przekonać się, zamiast przepłacać gdzie indziej. Jak ktoś skorzysta z oferty dajcie znać.

a kogo polecacie na wymianę rozrządu wraz z zmotaniem części?

Irbis Paprotna. :) Pogadasz z panami, przyjemna atmosfera, obejrzą całe auto, doradzą. I wybierzesz sobie jakie graty mają Ci założyć.

a wiecie jaki koszt rozrządu i do tego robota, ile za całość? oczywiscie na dobrych częściach. narka

Amortyzatory
Powrót