J
jasio79
Guest
regenerowany polecam
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z TRW ostatnio nie jest dobrze. Sam wymieniałem komplet zawieszenia z przodu w Brerze - i z czterech wahaczy TRW, dwa poleciały na gwarancji, a ciągle mam podejrzenie jeszcze jednego, że jest luz po przeleceniu po dziurach. I jak się zrobiły upały, to słychać było wersalkę. Ręce opadają, jak pomyślę, ile kasy w to poszło. Zobaczymy co będzie - bo jestem umówiony na kontrolę zawieszenia - za tydzień. Ja obstawiam, że kolejny TRW na gwarancji wyleci. Zobaczymy.
Wcześniejsze TRW były nie do zajechania. Teraz - wiem to od ludzi z sklepu motoryzacyjnego - TRW się zepsuło i jakościowo jest na poziomie fasta. Same zwroty.
Czyli zostaje LEMFÖRDER? :smutnaedzia:
[MENTION=22195]jasio79[/MENTION] - czy wahacze od 159 też robicie? W sensie łożysko w miejsce tulei itd (dawno temu chyba od Ciebie kupiłem regenerowane TRW do 147 - i przejeździły baaaaaardzo długo!).
jak sworzen zuzyty mozemy ci zregenerowac i wsadzisz sobie poliuretany
ile bierzecie za regeneracje sworznia w górnym a ile w dolnym??
Naprawdę nie wiecie jak to się robi ?
Właśnie tak: opuszcza się auto na klocek, koła nie ma wahacz idzie w swoją pozycję "0" i się dokręca - cała filozofia
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jakie wahacze? Ja tak miałem na TRW i nie była to wina złego montażu tylko chińskiej fabryki która produkuje ten badziew.Czyli jak jestem po wymianie wahaczy górnych i teraz słyszę jakby strzał metaliczny z jednej stony