Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale nic nie piszecie jak tam pracę się posuwają.

przewody na listwie są z tworzywa sztucznego termozgrzewane do elementów stalowych, czyli po rozebraniu musisz montowac nowe, nigdzy nie rozbierałem tego więc to tylko teoria, a po co chcesz rozbierac to ?? cieknie czy przygnieciony przewód??
robiłeś może jakieś zdjęcia przedniego zawieszenia ??
No kolektorek bajeczka!
apropo listwy wtryskowej , to w 145/146 były juz oddzielne przewody więc może z tąd taka zmyłka.
jutro zrobię, szczerze powiedziawszy totalnie zapomniałempołączenie przednich amortyzatorów ze zwrotnicą,

nie ciekawie z tym kołem , , skrzynię możesz wymontować bez wyjmowania silnika, i pewnie będzisz musiał wiercić otwór w obudowie skrzyni na czujnik więc zanim ją zruszysz , wytrasuj sobie dokładnie miejsce na czujnik. Rozrząd składałeś na gaźnikowym kole??
Otworu nie muszę wiercić bo czujnik jest zamontowany na bloku silnika.
Racja, coś mi sie wydało że jest na łączeniu , ale jednak nie ma wycięcia w skrzyni.
Bez kanału nie wyjmiesz raczej skrzyni chyba że aż taki wariat jesteś, jedyne co polecam to podjazd z pustaków, i silnik ze skrzynią do dołu, po zmianie koła upewnij się że rozrząd się zgrywa dobrze.

Dziwnie to wygląda. Imho z każdej cewki powinny iść przewody na różne strony.