MarekNeo
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 SW Distinctive Q-Tronic
Tak, wiem. Dlatego chcę większy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ogólnie - za mały. Ale póki nie sprawia problemów to chyba nie warto go na razie ruszać.
Hej.
Ostatnio temperatura w nocy spadla ponizej zera i bella rano dluzej kreci i w zwiazku z tym mam pytanie czy moze byc to wina aku,mam roczna Centre Plus CB740 74AH 680AP+ i zastanawiam sie czy nie jest za slaba do 2.4 JTD-m?
Wysłane z mojego Nexus 4

Polecam CENTRA FUTURA - kupowałem co prawda do mondeo TDCi ale ma assistance na dwukrotne uruchomienie auta na drodze. Sam korzystałem kiedy w fordzie alternator padł - podładowali na trasie i uruchomili "za dziękuję" co pozwoliło mi dojechać do warsztatu. To chyba jedyny producent z taką usługą. EXIDE choć też produkowane przez Centrę i akumulatory są identyczne tej usługi już nie oferuje.Dzięki, zastanowię się na tymi propozycjami![]()
Polecam CENTRA FUTURA - kupowałem co prawda do mondeo TDCi ale ma assistance na dwukrotne uruchomienie auta na drodze. Sam korzystałem kiedy w fordzie alternator padł - podładowali na trasie i uruchomili "za dziękuję" co pozwoliło mi dojechać do warsztatu. To chyba jedyny producent z taką usługą. EXIDE choć też produkowane przez Centrę i akumulatory są identyczne tej usługi już nie oferuje.
Jest na odwrot. To exide produkuje centre.
Zastanówcie się nad Topla - naprawdę rozsądne baterie, nie są przereklamowane - design też ciekawy - czerwone![]()