Allegro.Dzwoniłem i pytałem zazwyczaj tam gdzie widziałem np. zderzak z otworami pod spryski itd. Nie zawsze każdy wystawia taką drobnicę. Co do zbiornika na płyn moim zdaniem są one różne i nie wystarczy sama pompka.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Można. Widocznie masz coś nie tak z regulacją.Panowie czemu mając H.I.D-y nie można zrobić pokrętłem poziomowania świateł ?
Przecież to jest zwykła żarówka tylko z niebieską bańką. I nic nie ma wspólnego z ksenonem. Marketing ściema działa.
Przecież to jest zwykła żarówka tylko z niebieską bańką. I nic nie ma wspólnego z ksenonem. Marketing ściema działa.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
A po co mam patrzeć jak zwykła żarówka świeci? Jak to zwykła żarówka to po co chcesz przed przeglądem zmieniać na zwykłą?A widziałeś jak to świeci ?
Krytykujesz coś czego nie widziałeś na żywo…..
Zadałem inne pytanie. Napisałem, że wygląda jak ksenon. Nie napisałem, że jest ksenonem.
Zapytałem, czy to będzie pasowało do Alfy 159 i czy da się to zrobić samemu.
A po co mam patrzeć jak zwykła żarówka świeci? Jak to zwykła żarówka to po co chcesz przed przeglądem zmieniać na zwykłą?
Po za tym to TY nie wiesz jakie masz żarówki w 9 - zapraszam do poczytania instrukcji obsługi.
Jeżeli wg Ciebie wygląda jak ksenon - to jak ktoś pokaże prawdziwy ksenon to wg Ciebie będą to LASERY?
Czy zrobisz to sam ... chyba zwykłą żarówkę umiesz wymienić, ale czekaj czekaj przecież nie wiesz jakie masz żarówki.
Faktycznie zwykła żarówka bez homologacji ze względu na barwę światła. Nic tylko montować ciulstwo a potem płakać/kombinować na przeglądach/kontrolach drogowych.Ochłoń trochę i przestań się podpalać...
Po to chce zmieniać przed przeglądam, bo jak doczytasz aukcję to zobaczysz, ze żarówki nie mają homologacji i w Audi A3 nie przeszły przeglądu…no ale przecież to zwykła żarówka według Ciebie...
Reszty bełkotu nie będę komentował.