norbiwolow napisał:
a cz przez cofnięcie żarnika o ten centymetr nie masz problemów z uzyskaniem dobrego odbicia od lustra lampy ???? a jakby tak kupić H7R i usunąc tą osłonke w lampie - na żarniku juz jest osłonka !!!
jaki kolor xenonów posiadasz ??? jakiego allegrowicza polecasz do zakupu zestawu ??
może masz jakies foto jak świecą twoje hidy ????
Nie o 1cm, tylko o 1mm, a to różnica!
Kolor podałem powyżej 6.300 ale jeśli ktoś chce 8.000 nie widzę przeszkód.
Nie wiem co będzie jeśli usuniesz tą osłonkę... Wiem, że ktoś to zrobił właśnie w 156 i nie narzeka, nie wiem przypadkiem, czy to nie kolega Kosiar, ale na prawdę nie jestem pewien. Ja wolałem tego nie usuwać i tak też zrobiłem - zostawiłem tą osłonkę.
Co do sprzedawcy, to pole popisu jest niewielkie, bo tylko nieliczni oferują żarnik H7R... Dlatego musisz pytać, ja bodajże zakupiłem zestaw u sprzedawcy Lucla-pl, bo tylko on wówczas miał takie żarniki w sprzedaży.
Jeśli chodzi o odbicie, to tak jak napisałem, jeszcze nie zdarzyło mi się, a jeżdżę na ksenonach już 3 miesiące, by ktoś mrugał mi z przeciwka, że go oślepiam, a podróżuję raczej wąskimi, wiejskimi i krętymi drogami. No, ale tak jak wspomniałem, w moim przekonaniu nie bez znaczenia jest tutaj przeróbka na GTA look, dzięki czemu unika się części refleksów powstających przy montażu zestawu HiD, a wie coś o tym chociażby kolega b.pawelek.
Pozdrawiam.
- Rafał
Pozdrawiam.
- Rafał