Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
All 2.0L GME engines have two cooling circuits.
As for hardware differences, it depends.
The 200hp engine with code "0" (cars with MVS codes 620.*R0.0) is, hardware-wise, identical to the 280hp engine with code "1" (MVS codes 62[0,1].*[R,A]1.*).
In late 2017, a new version of the 200hp engine was introduced, with code "9" (MVS codes 620.*R9.0). This version does not have any of the hardware necessary for EGR.
620.GR0.0, 620.PR0.0 = version with EGR 620.GR9.0, 620.PR9.0 = version without EGR
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Ile razy już tu czytałem, że Alfa tonie - widocznie Alfaholicy też
Oczyść najpierw z tej benzyny mówię ci! Jedna iskra i pożar gwarantowany.Dysponuje ktoś schematem albo wiedzą jak te halogeny są podłączane ?
Włącznik dzielony kupiłem, wiązka wyciągnięta do góry, halogeny zamontowane - da się nawet w benzynie ale trzeba troszkę pokombinować i z modelarską precyzją wyciąć otwory do nawiewu, osłona kierunkowa chłodnicy też do lekkiego przemodelowania.
Pozostała kwestia podłączenia, jakby ktoś mógł poratować schematem...
Oczyść najpierw z tej benzyny mówię ci! Jedna iskra i pożar gwarantowany.
Dysponuje ktoś schematem albo wiedzą jak te halogeny są podłączane ?
Włącznik dzielony kupiłem, wiązka wyciągnięta do góry, halogeny zamontowane - da się nawet w benzynie ale trzeba troszkę pokombinować i z modelarską precyzją wyciąć otwory do nawiewu, osłona kierunkowa chłodnicy też do lekkiego przemodelowania.
Pozostała kwestia podłączenia, jakby ktoś mógł poratować schematem...