[Stelvio] Halogeny w benzyniaku

jaki to ma związek z halogenami w zderzaku?

Chyba dyskusja zeszła trochę z tematu ...

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
All 2.0L GME engines have two cooling circuits.
As for hardware differences, it depends.
The 200hp engine with code "0" (cars with MVS codes 620.*R0.0) is, hardware-wise, identical to the 280hp engine with code "1" (MVS codes 62[0,1].*[R,A]1.*).
In late 2017, a new version of the 200hp engine was introduced, with code "9" (MVS codes 620.*R9.0). This version does not have any of the hardware necessary for EGR.

620.GR0.0, 620.PR0.0 = version with EGR 620.GR9.0, 620.PR9.0 = version without EGR

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Czy chodzi o ten EGR od recyrkulacji spalin? Jeśli tak, to może lepiej że go nie ma?

Edit: kurcze niepotrzebnie odpisałem tutaj, w wątku obok (zmiana osprzętu silnika 2.0) kolega napisał to samo. Czy jest tu jakiś admin który mógłby przenieść wiadomość?

Ostatnia edycja:
Dysponuje ktoś schematem albo wiedzą jak te halogeny są podłączane ?
Włącznik dzielony kupiłem, wiązka wyciągnięta do góry, halogeny zamontowane - da się nawet w benzynie ale trzeba troszkę pokombinować i z modelarską precyzją wyciąć otwory do nawiewu, osłona kierunkowa chłodnicy też do lekkiego przemodelowania.

Pozostała kwestia podłączenia, jakby ktoś mógł poratować schematem...

Czy Wam też taka reklama się wyświetla na forum? :)

reklama alfaholicy.jpg

Czemu nie używacie AdBlocka?
AdBlock, AdBlockPlus, AdGuard to darmowe wtyczki (działają również na przeglądarce Edge).
Do tego wtyczka do YouTuba SponsorBlock, która potrafi przeskoczyć reklamy zawarte w filmikach na YouTubie.

Włącznik dzielony kupiłem, wiązka wyciągnięta do góry, halogeny zamontowane - da się nawet w benzynie ale trzeba troszkę pokombinować i z modelarską precyzją wyciąć otwory do nawiewu, osłona kierunkowa chłodnicy też do lekkiego przemodelowania.

Oczyść najpierw z tej benzyny mówię ci! Jedna iskra i pożar gwarantowany.

Światła przeciwmgielne w 2,0 benzyna

:o hy Tomek,możesz pokazać jak wyciąłeś otwory do nawiewu i przemodelowałeś osłonę. Dzięki.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót