Halo Radomsko!!!

• Autor wątku Autor wątku 156X
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
kurcze dobrze byłoby abyś sprawdził też stabilizator, łączniki to nie wszystko... trzymam kciuki

nie no mając na myśli stabilizator to właśnie chodziło mi o wymianę nie tyle samego stabilizatora co właśnie tych gum. Jak powiedzieli mi w Irbisie we Wrocławiu, producent nie przewidział wymiany samych gum tylko całości a to niestety kosztuje, ale za chwilę dodał, że Polak potrafi ... :P

Właściwie pierwsza wersja była taka że będę kupował na wiosnę, ale w pewnym momencie uznałem że nie będę tyle czekał i kupię teraz tego przed liftem, ale jednak po dłuższym zastanowieniu i obejrzeniu kilku sztuk uznałem że poczekam do wiosny i jednak kupię to co chciałem od początku, a więc po lifcie środka a przed liftem zewnątrz.

Druga kwestia jest taka że na razie mam czym jeździć, chociaż muszę przyznać że nie czerpię już takiej przyjemności z jazdy jak kiedyś, ale jestem pewien że to się zmieni po zakupie Alfy

Ostatnia edycja:
Właściwie pierwsza wersja była taka że będę kupował na wiosnę, ale w pewnym momencie uznałem że nie będę tyle czekał i kupię teraz tego przed liftem, ale jednak po dłuższym zastanowieniu i obejrzeniu kilku sztuk uznałem że poczekam do wiosny i jednak kupię to co chciałem od początku, a więc po lifcie środka a przed liftem zewnątrz.

Ja osobiście w akcie desperacji chciałem kupić tą z pierwszych lat produkcji. Na szczęście znalazłem tą wymarzoną :D

ale jestem pewien że to się zmieni po zakupie Alfy

Zdecydowanie :)

w ten weekendzik byłem na zlocie...

wpadajcie na spoty do Częstochowy! macie blisko (15 min drogi).. :D

Jakby się postarał to może i w te 15 minut by się zajechało :D
A tak na poważnie, to nie ma się co wygłupiać :)
Miałem się pojawić wczoraj na spocie, ale niestety czasu mi brakło :mad:

---------- Post dodany o godzinie 22:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:51 ----------

w ten weekendzik byłem na zlocie...

Też prawda :D Jak nic to w ten weekend.

Gdzie będzie można zobaczyć fotki?

no troszkę przymroziło ale w nocy nikomu to nie przeszkadzało hehe - była gorąca atmosfera ;)

tu we Wrocławiu jak na razie spokój ale tylko patrzeć. O właśnie... nabyłem interfejs więc jeśli ktoś chciałby i miałby ochotę sprawdzić sobie parametry silnika, poduszki, ABS to nie ma sprawy... Będę w Radomsku w Wigilię jakoś około południa... sprawa jeszcze do dogadania ;)

tu we Wrocławiu jak na razie spokój ale tylko patrzeć. O właśnie... nabyłem interfejs więc jeśli ktoś chciałby i miałby ochotę sprawdzić sobie parametry silnika, poduszki, ABS to nie ma sprawy... Będę w Radomsku w Wigilię jakoś około południa... sprawa jeszcze do dogadania ;)

W Radomsku już od 2 dni wieczorami temperatura sięga -3 stopnia :D
Na trójce się trakcję traci :rolleyes:
Co do interfejsa... Chętnie bym skorzystał :)

PS. Chciałem zameldować, że akcja "wizytówka Alfaholików" rozpoczęta :) Dzisiaj pojeździłem trochę po mieście, upolowałem 4 Belle. W związku z tym jestem lżejszy o 4 wizytówki :cool:
Udało mi się spotkać srebrną 145, która swego czasu była wystawiona na sprzedaż. Jest o niej mowa kilka stron wcześniej :D

Łukasz, nie wiesz czy właścieiel Alfy 156 na Twoim osiedlu o nr. rejestracyjnych RSE jeszcze ma ją posiadaniu? Nie mogłem jej dzisiaj upolować i jakiś czas temu również jej nie wiedziałem.

interfejs

Witam czy mogłbyś podac namiary gdzie kupiłes ten kabelek jakiego programu z nim uzywasz ?Sam przymierzam sie do zakupu takowego ale ogromny wybór przyprawia mnie o zawrót głowy, a wszyscy sprzedający na aledrogo piszą ze ich jest najlepszy:)
Pozdrawiam

tu we Wrocławiu jak na razie spokój ale tylko patrzeć...

no właśnie...

Pokaż załącznik 14956

Kabelek kupiłem na allegro u użytkownika Viaken - używam FiatEcuScan - POLECAM - oprócz kabelka CD z przeróżnymi programami nie tylko do Alfy :P cena rewelacyjna bo 49,- i to przy kabelku nie tylko do diagnozy silnika ale również ABS i AIRBAGów

pozdro!!

...

PS. Chciałem zameldować, że akcja "wizytówka Alfaholików" rozpoczęta :) Dzisiaj pojeździłem trochę po mieście, upolowałem 4 Belle. W związku z tym jestem lżejszy o 4 wizytówki :cool:
Udało mi się spotkać srebrną 145, która swego czasu była wystawiona na sprzedaż. Jest o niej mowa kilka stron wcześniej :D

Łukasz, nie wiesz czy właścieiel Alfy 156 na Twoim osiedlu o nr. rejestracyjnych RSE jeszcze ma ją posiadaniu? Nie mogłem jej dzisiaj upolować i jakiś czas temu również jej nie wiedziałem.

- być może gdybym nie miał ramek i byłbym w Rsku znalazłbym wizytówkę za wycieraczką :D fajnie, że podjąłeś się tej akcji ;)

Amortyzatory
Powrót