Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kurcze dobrze byłoby abyś sprawdził też stabilizator, łączniki to nie wszystko... trzymam kciuki
Kuba nie tnij tych kosztów za bardzoBo na wiosnę jak byś chciał sprzedawać Alfę to może pogadamy
![]()
Właściwie pierwsza wersja była taka że będę kupował na wiosnę, ale w pewnym momencie uznałem że nie będę tyle czekał i kupię teraz tego przed liftem, ale jednak po dłuższym zastanowieniu i obejrzeniu kilku sztuk uznałem że poczekam do wiosny i jednak kupię to co chciałem od początku, a więc po lifcie środka a przed liftem zewnątrz.
ale jestem pewien że to się zmieni po zakupie Alfy
wpadajcie na spoty do Częstochowy! macie blisko (15 min drogi)..![]()
w ten weekendzik byłem na zlocie...
no troszkę przymroziło ale w nocy nikomu to nie przeszkadzało hehe - była gorąca atmosfera![]()
tu we Wrocławiu jak na razie spokój ale tylko patrzeć. O właśnie... nabyłem interfejs więc jeśli ktoś chciałby i miałby ochotę sprawdzić sobie parametry silnika, poduszki, ABS to nie ma sprawy... Będę w Radomsku w Wigilię jakoś około południa... sprawa jeszcze do dogadania![]()
Witam czy mogłbyś podac namiary gdzie kupiłes ten kabelek jakiego programu z nim uzywasz ?Sam przymierzam sie do zakupu takowego ale ogromny wybór przyprawia mnie o zawrót głowy, a wszyscy sprzedający na aledrogo piszą ze ich jest najlepszytu we Wrocławiu jak na razie spokój ale tylko patrzeć. O właśnie... nabyłem interfejs więc jeśli ktoś chciałby i miałby ochotę sprawdzić sobie parametry silnika, poduszki, ABS to nie ma sprawy... Będę w Radomsku w Wigilię jakoś około południa... sprawa jeszcze do dogadania![]()
tu we Wrocławiu jak na razie spokój ale tylko patrzeć...
...
PS. Chciałem zameldować, że akcja "wizytówka Alfaholików" rozpoczętaDzisiaj pojeździłem trochę po mieście, upolowałem 4 Belle. W związku z tym jestem lżejszy o 4 wizytówki
![]()
Udało mi się spotkać srebrną 145, która swego czasu była wystawiona na sprzedaż. Jest o niej mowa kilka stron wcześniej
Łukasz, nie wiesz czy właścieiel Alfy 156 na Twoim osiedlu o nr. rejestracyjnych RSE jeszcze ma ją posiadaniu? Nie mogłem jej dzisiaj upolować i jakiś czas temu również jej nie wiedziałem.
no właśnie...
- być może gdybym nie miał ramek i byłbym w Rsku znalazłbym wizytówkę za wycieraczkąfajnie, że podjąłeś się tej akcji
![]()