Halo Radomsko!!!

• Autor wątku Autor wątku 156X
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

156X

Nowy
Auto
była 156SW JTD jest 159SW 1,9 JTD 8V 2008r.
Cześć.

Na co dzień mieszkam we Wrocławiu. Raz na jakiś czas goszczę w Radomsku - tam się wychowałem i mieszkałem 20 lat...

Jestem ciekaw ilu Radomszczan to alfaholicy z którymi mógłbym się spotkać w rodzinnym mieście... ???

Pozdro!!!

i co nikogo nie ma z Radomska ?? szok!!

jestem jestem... ale Alfa dopiero w planach ;)

o to super ;) widziałem jeszcze na forum kolegę Kuba_156 tez jest z Rska ale tu chyba jeszcze nie zajrzał

wiem że nie mieszkasz teraz w R-sku ale może orientujesz się czy jest tu jakiś dobry mechanik któremu będzie można powierzyć Alfę (jak by coś)

hmmm niestety nie wiem, jak jestem u rodziców i muszę coś zrobić to jadę do znajomego - złota rączka... A coś masz do zrobienia??

a może mini spocik w niedzielę 26.09 jakoś popołudniu ??? - akurat będę w Radomsku ;)

Witam, witam :)
Jest nas już 3, oby tak dalej.
Bardzo dużo jeździ Belli po Radomsku. Trzeba będzie zaczepiać i zapraszam na forum :)

Kolego lukash:
Mogę Ci polecić dobrego i solidnego mechanika.
Sam naprawiam u niego alfę, jeżeli sam sobie z tym nie daje rady.
Jeżeli coś to priv :D

Pozdrawiam!

no lukash jeszcze nie ma Alfy ale wszystko idzie w dobrym kierunku :) a prócz nas jest jeszcze jeden kolega - manli

a co ze spotem??

alfy

witam , prawde mówiac sporo alf w okolicach radomska jezdzi ale dziwei sie ze tutaj tak mało nas jest z radomszanskiego :(

witam , prawde mówiac sporo alf w okolicach radomska jezdzi ale dziwei sie ze tutaj tak mało nas jest z radomszanskiego :(

hmmm to może by jakąś akcję zrobić typu "karteczka za wycieraczkę"

Naprawdę fajna sprawa gdy kilka osób z jednego miasta raz na jakiś czas może się spotkać i pogadać, wymienić uwagami czy pożyczyć jakąś część np. przepływomierz na podmianę żeby sprawdzić co i jak.

Ja w sumie w Radomsku jestem raz na miesiąc czasem rzadziej... Kuba to co dasz radę w niedzielę powiedzmy o 16 - 17 ?? gdzie to jeszcze nie wiem, myślałem że może by tak pod wiaduktem bo gdyby zaczęło padać to mamy dach na głowami...

Naprawdę fajna sprawa gdy kilka osób z jednego miasta raz na jakiś czas może się spotkać i pogadać, wymienić uwagami czy pożyczyć jakąś część np. przepływomierz na podmianę żeby sprawdzić co i jak.

Ja w sumie w Radomsku jestem raz na miesiąc czasem rzadziej... Kuba to co dasz radę w niedzielę powiedzmy o 16 - 17 ?? gdzie to jeszcze nie wiem, myślałem że może by tak pod wiaduktem bo gdyby zaczęło padać to mamy dach na głowami...

no masz racje jesli chodzi o pozyczenie jakiejs czesci na sprawdzenie bo człowiek nie zawsze jest pewien czy to ta czy nie zanim sie kupi cos drogiego niepotrzebnie w ten sposób własnie naprawia wiekszosc mechaników stosujac podmiane jak niewiedza co jest grane :D

Z tą karteczką to nie taki głupi pomysł :)

Niestety, tak jak już wspomniałem powyżej niedziele u mnie odpadają kompletnie :mad:

byłem w ten weekend w Radomsku i proszę

czyja to alfa ??? - z soboty na niedzielę mój żuczek nocował obok tej 145 ;) a tak przy okazji - zgubiłem w Radomsku znaczek z przodu... :(

czyja to alfa ??? - z soboty na niedzielę mój żuczek nocował obok tej 145 ;) a tak przy okazji - zgubiłem w Radomsku znaczek z przodu... :(

Hmm... Nie mam pojęcia czyja to Alfa, ale często ją widuje na Piastowskiej :D
Już niedługo moja Bella będzie oznaczona naklejką forumową, więc możecie mnie wypatrywać :)

Hej Radomszczanie! Jestem co prawda z Bełchatowa ale bardzo chętnie bym się z Wami zobaczył i pogadał o alfowskich sprawach... ;)

O ile się nie mylę to ta Alfa chyba stoi z kartką "sprzedam"? Też ją tam często widuję, bo mieszkam nie daleko

Jeździ trochę Alf po Radomsku a na forum tak mało ludzi ;/

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót