Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hehe!
Dobre! Sprawa dla prokuratury!
Ale w tym wypadku opłacało się handlarzowi. Kupił auto z 5000 dolców. Dobra! Niech go z transportem wyszło 50000zł + graty z 20000zł + blachrz-lakiernik (taki bardzo dobry) nawet 20000tyś zł. Nowy dach, drzwi i inne graty to nie problem w dostępności! To sie opłaca. Alfy wartości 20000zł nikt klepac z takiego stanu nie bedzie bo się taki interes z logiką gryzie!!!
Przyjedzie ktoś po takie X5, polakowi cene opuści o 50tyś i nawet te zdjęcia ze stanów pokaże i tak kupi. Sąsiad nie zobaczy auta jak wyglądał po wypadku. heheh. Tak samo jak z przerabianiem aut z angli! BYle byl i jeździł, a żadnego nie widziałem kompletnie przerobionego!
Dawaj więcej takich bezwypadkowych rodzynków. Dobre!!!!

Takie rzeczy to chyba tylko Polacy potrafią zrobić. Raz czy drugi wsadzili by sprzedającego do więzienia to może nie było takich samochodów na rynku wtórnym. Mała kolizja i te BMW rozpada się jak pudełko zapałek. Ktoś kupuje z myślą że będzie miał duży bezpieczny samochód, lecz w czasie kolizji wyjdzie na jaw wszystko. Polak dla pieniędzy jest gotowy zrobić wszystko :)

Panowie coraz cieplej się robi :) powoli trzeba myśleć o jakimś spotkaniu :D Otwarcie sezonu trzeba zrobić :D

A jaj mam trochę inne zdanie co do tej x5m.
Gdybam, że samochód prezentowany powyżej to nie jest ta rozbita x5.
ktoś po prostu kupił wrak tylko po to, żeby zrobić nową tożsamość innej x5.
Ot taka moja teoria spiskowa :D

Panowie jeszcze sie z wami nie spotykalem, mimo że mam już alfę od przeszło 2 lat, ale proponowałbym jakiś spocik w okolicy 24-25.03. Wydaje się że już powinno być ciepłotermin 2 tygodni pewnie wystarczy wszystkim by pozalatwiać najbardziej naglące sprawy by moc przyjechac w ten weekend:) czekam na wypowiedzi z pozytywnym odezwem xD

Ja jestem na tak :D szukamy więcej chętnych :D

O to fajnie:) już coś zaczyna się dziać. Powiem szczerze, że już zacząłem się bać iż przestaliście tu zaglądać, cały dzień nie było odezwu:P

cały dzień nie było odezwu

Wszyscy Alfy po zimnie pucują:P
Jako, że jestem posiadaczem Alfy dopiero od stycznia też chętnie wpadłbym na spocik by poznać kolegów i koleżanki. Jak na razie opcja 24-25 marca mi pasuje

Często bywam na forum ale coś w temacie Płocka cisza :D a sam do siebie nie chce mi się pisać :)

Coraz więcej nowych użytkowników :D a starych nie widać coś :D

Sebastian dzięki za pozdrowienia:)
na razie piszę się na ten termin, cieplej będzie to można się spotkać.

No nie ma za co :D Krzychu coś Cie na forum też nie widać ;> :D No ja teraz w weekend biorę się za Alfę :D wymiana wahaczy górnych i stabilizatorów :D Więc w next weekend będzie już Bella gotowa :D

jestem zaskoczony :D coraz więcej chętnych na spota :D oby tak dalej :D

Duster jak tam Alfa chodzi ;> :D

Na forum jestem często:)
troche kręcenia z tymi górnymi wahaczami będzie ale nie ma tragedii:)
wkręć sobie odwrotnie śruby to przy następnym razu będzie szybsza wymiana:)

A chyba że tak :D

Chodzi Ci o tą śrubę długą co łączy ta górną łapę z wahaczem górnym ?

No dokładnie o tą, bo teraz to będzie troche kręcenia z wymianą, a jak włożysz odwrotnie tą długą śrube to następnym razem zdejmiesz tylko osłone nadkola i wymiana się skróci.

No Ty ja chciałeś chyba przeciąć tak :D ja to zdejmuje u siebie zderzak i nadkola żeby dostęp był jak najlepszy :D

No to dużo roboty:)
ja u siebie z bratem wymieniałem, to odkręciliśmy dolny wahacz, łącznik, górny tylko tą nakrętke wybiłem go, odkręciliśmy McPhersona, poszedł cały w dół i pózniej było troche gimnastyki z odkręceniem śruby tej długej ale dało rade. Obie strony zrobiliśmy w jakieś 2:30 godz.
Też można wyciąć ale trzeba mieć drugą na wymianę:)

jestem zaskoczony :D coraz więcej chętnych na spota :D oby tak dalej :D

Duster jak tam Alfa chodzi ;> :D

Bez większych problemów, tylko ten przegub wewnętrzny mi huczy, ale przymierzam się do wymiany ;) Wtedy gdy mi zamarzła Alfa postała kilka dni i odpaliłem ją z taksówkarzem z kabli. Mam tylko kilka kosmetycznych spraw do ogarnięcia, mechanicznie jest git.

Amortyzatory
Powrót