Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak bedziesz w Plocku to daj znac , mozemy sie umowic jakos i podepniemy ja pod kompa :)

Panowie co taka cisza w eterze? Storice swoje Alfy na sezon czy co ? :)

Pzdr

Oj coś cisza w tym nowym roku nastała :D

Mam nadzieję że zmieni to się z czasem :D

witam panowie dawno mnie tu nie było i nie będę owijał w bawełnę sytuacja mnie zmusiła i sprzedałem swoją alfę jeżdżę teraz vectrą b z 1997 roku kombi lecz to autko nie dla mnie więc może wie ktoś szukam alfy 156ski na zamianę lecz już nie TS-a rocznik obojętny mogę dopłacić co nieco niema to jak alfa:crazy_pilot: Pozdrawiam Łukasz

W Płocku maja kilka Alf. Jakbyś byl przy okazji to moge CI powiedziec gdzie podjechac pogadac. Moze pojda na jakis uklad :P

Ostatnia edycja:
No koles ma zawsze jakies Alfy. Mialem sie z nim zamienic na swoja ale znalazlem lepsza:) Nie , nie znam go. poprostu podjechalem pogadac

witam panowie dawno mnie tu nie było i nie będę owijał w bawełnę sytuacja mnie zmusiła i sprzedałem swoją alfę jeżdżę teraz vectrą b z 1997 roku kombi lecz to autko nie dla mnie więc może wie ktoś szukam alfy 156ski na zamianę lecz już nie TS-a rocznik obojętny mogę dopłacić co nieco niema to jak alfa:crazy_pilot: Pozdrawiam Łukasz

hehe. Też miałem Vectre B i wiem co czujesz. Alfa to jednak Alfa. :D

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:46 ----------

tak dla rozrywki
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=X7y1c8i2w1k

A nie mówiłem Firstone że Alfa to Alfa nie żaden VAG :D kto raz kupił Alfę będzie chciał następna ;)

No i dziś Firstone pokazał mi przedsmak tego co jego Alfa potrafi :D Kilerrrrrrr :D

A nie mówiłem Firstone że Alfa to Alfa nie żaden VAG :D kto raz kupił Alfę będzie chciał następna ;)

No i dziś Firstone pokazał mi przedsmak tego co jego Alfa potrafi :D Kilerrrrrrr :D

hehe. No jeździ się fajnie. Mapa pro1 (niby killer dla silnika) + egr switch off (podziękowania dla użytkownika weloo) , dwie torebki na żyganie i bak paliwa :D
Żeby ten samochód latał potrzeba skrzydeł i nowego sprzęgła :D

Ostatnia edycja:
ja niestety nie dojadę :( Alfa u doktora :|

Kolejny z Płocka dołącza. Pozdrawiam

I od razu małe pytanko. Gdzie w Płocku szukać jakiego ogarniętego mechanika znającego się trochę na Alfach? Niby tylko rozrząd do wymiany, ale bałwanów nie brakuje. Z góry dzięki za info.

Ostatnia edycja:
No Witamy nowego forumowicza :) Wiesz dla mechanika rozrząd to nic trudnego więc nie powinien zwalić roboty :) Ja polecam Chlebnego na Wyszogrodzkiej BOSH Servis

No Witamy nowego forumowicza :) Wiesz dla mechanika rozrząd to nic trudnego więc nie powinien zwalić roboty :) Ja polecam Chlebnego na Wyszogrodzkiej BOSH Servis

Dzięki za podpowiedź. Wiem, że rozrząd to żaden kosmos, ale wolę rozmawiać z kimś kto ma pojęcie. Są tacy, że jak do nich wjeżdżasz to od progu: ALFA??? NIE!!!
A z takimi nawet to mi się gadać nie chce, bo jak z góry do Alfy podchodzi sceptycznie to ja mu jej w ręce nie oddam:stop:

Tamten warsztat naprawde zna się na rzeczy i wie co robi, więc jak najbardziej go polecam :)

Witam, witam:)
Nie korzystałem ale podobno dobry mechanik od Przemysłowej zaraz przy myjni bezdotykowej.
Seba a co tam z Twoją Alfą bylo??

No nadal stoi u mechanika... cięzko pali niestety, wymiana rozrusznika pewnie będzie no i coś z Centralką podgrzewania świec jest.

Uuuu.. to nie dobrze..
a u mnie znowu chłodnica przecieka:(... która to jest chłodnica wody, ta od strony grilla czy od strony silnika z wentulatorem?? Bo juz się zakręciłem i sam nie wiem..

Amortyzatory
Powrót