• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No siema :)
melduję posłusznie, że teraz jak tylko zlukam kogoś w Alfie machnę na przywitanie ;)) autko mam od kilku dni więc na zlot na razie nie będę się wybierać, ale już czuję się zrzeszona :)
pozdr

ja to w tym roku na pewno nie ruszę :| niestety inne wydatki :| ale duże prawdopodobieństwo ze w następnym roku będę tam na 100 % :)

w koncu sie zalogowałem i chetnie wezme udzialik w spocie NAJLEPSZEJ mareczki podawajcie propozycje moze cos w okolicy 1 czerwca pozdrawiam

Widzę że rzadko kto tutaj bywa już:(.Napiszę że może ten spocik trzeba zrobić?już końcówka maja,miało być w połowie?lipa

popieram kolegę "alienek" ma 100%. Trzeba się zgrać i zrobić ten mały zlocik w płocku. Proponuje aby ten kto ma ochotę przyjechać pisał do mnie na PW a ja będę robił i na bieżąco aktualizował listę uczestników. Zapisy będą trwały około tygodnia. Jeśli będziemy mieli już listę chętny na zjazd zajmiemy się terminem. O miejsce się już nie martwimy bo jest już wybrane.

Więc zachęcam na zapisywanie się i na przyjazd.

czekam na wiadomości

Pozdrawiam

---------- Post dodany o godzinie 12:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:29 ----------

Lista uczestników:
1. azbxcc88 "jestem pierwszy"

ja oczywiście tez piszę się na zlot :)

Lista uczestników:

1. azbxcc88
2. sebaaaaaaaa
3. rdk_
4.świeczka-płock

no to Panowie kiedy spotkanko ;> :D

Panowie jest nas niewiele ale myślę że nie ilość się liczy.
Chcę się zapytać czy niedziela każdemu odpowiada.
np 27-06-2010r

widać po zainteresowaniu że to nie ma sensu

pozdrawiam wszystkich

Witam.
Jeżeli termin będzie dla mnie dogodny to też się postaram dojechać.
pozdrawiam
alfa_fan
AR 164 V6
AR 145 B4

Witam!Sorry że dopiero piszę teraz ale tak to już jest,skąd mogłem wiedzieć że piszecie skoro nikt tutaj nie zagląda:(no ja się piszę oczywiście...azbxcc88 wpisuj mnie na listę:D

---------- Post dodany o godzinie 11:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:39 ----------

w niedzielę nie będzie mnie:(może początek lipca?3-4?

Lista uczestników:

1. azbxcc88
2. sebaaaaaaaa
3. rdk_
4.świeczka-płock
5.alfa_fan
6.alienek

Panowie mi pasuje 3-4 lipca. czekam na potwierdzenia obecności:)

tez bym chetnie dolaczyl do zacnego grona na spotkaniu, ale moja ksiezniczka u mechanika stoi :( i nie wiem czy do 27 bedzie gotowa...

a kto mial 146 wie ile ona potrzebuje milosci i cierpliwosci :)

Lista uczestników chętnych na spotkanie:

1. azbxcc88

2. sebaaaaaaaa
3. rdk_
4.świeczka-płock
5.alfa_fan
6.alienek
7.marekf6

Zaznaczam kolorem zielonym osoby które potwierdzaja przyjazd na termin 3-4 lipca. Myślę że wybór dokładnie do dnia będzie uzależniony od pogody:)

Ostatnia edycja:
No ja też na 100% będę :)

Amortyzatory
Powrót