Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dzis piekna pogoda a tu wolne :)
idziemy popiescic nieco ksieżniczke ;d

Kochani pogoda teraz przez parę dni ładna to może jakieś spotkanko?

mmm
w poniedzialek widzialem w płocku na miodowej śliczną brunetke w slicznej 156 :)

jest tu moze na forum ? ;d

heh
połączenie kobiecej urody ze sliczna AR = bezcenne :)

hehe no ja tez często widzę ta Alfę :D bo jest taka sama jak moja dlatego wpada mi w oko ;)

Sebaaa chyba dzis widzialem Cie na plocku jak jechales Swoja księżniczka na winiarach :) :)

czarna, 1.9 jtd z ramka pod tablice z logo forum :)
niestety ja jechalem firmową cytrynka ;/

wiesz ja na Winiarach często jeżdżę ale moja Bella nie ma oznaczeń z tyłu i tablice mam bez ramek :)

kogo widziałem w sobotę w 156 w Płocku?mrygałem i odwzajemnione było?:)

:) mnie :) mile uczucie nie powiem ;) zeby kazdy z Alfy tak sie zachowywal ;) pozdrawiam

Ostatnia edycja:
:) mnie :) mile uczucie nie powiem ;) zeby kazdy z Alfy tak sie zachowywal ;) pozdrawiam

nie daleko PKS'ów nie:)?ja byłem na klubowych WSE

---------- Post dodany o godzinie 11:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:50 ----------

a tak w ogóle to coraz więcej Nas się robi tutaj:)

tak tak :) dokladnie :) no smiga coraz wiecej i przerozne kolorki na dodatek :) :) z daleka wiedziałem ze to alfa :) ten gril mmm :P

No więc chłopaki konkretnie walimy jakiś meeting?

Lepiej z każdym dniem na dworku się robi więc może zaczniemy ustalac jakiś termin?propozycje daty no bo miejscówkę to już mamy tak:)?

oczywiście że mamy miejscówkę:)
ja już się nie mogę doczekać tego zlotu , nigdy jeszcze nie uczestniczyłem w takim zjeździe

czekam na jakiś konkretny termin ale myślę że nie wcześniej jak początek maja jak będzie cieplutko...

pozdrawiam

Tez myślę ze Maj (II polowa np. :P) będzie chyba najlepszym terminem ;) Fajnie ze robi sie całkiem pokaźna grupa w mieście :D

No to spoko:)Teraz to raz cieplej raz zimnej no ale w maju to będzie naprawdę ciepło:)i może jakiegoś grilla:)

no i dziś mnie to spotkało :) Jechał kolega Alfa z innego regionu polski mrugnął światłami i pokazał cześć :D nie powiem uczucie miłe :D

Siemanko Płoccy Alfaholicy!Jedziecie do tego Wrocławia na zlot?

---------- Post dodany o godzinie 11:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:04 ----------

jak coś to piszcie czy ktoś jedzie

Amortyzatory
Powrót