Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
hej koledzy tez bym wpad lecz potrzebuje pomocy immo zblokowalo mi auto mam kod itp. tylko jak je wpisac probowalem kompem st6000 moze popelniam jakis blad nie wiem (156 1.8TS 97r)sterownik silnika bosch1.5.5 zelowy lub moze ktos potrafi obejsc immo prosze o kontakt sms pod nr519557105 oddzwonie!
jak widzę to to bardziej pasuje niedziela
teraz tylko zostaje godzina. Kolega "sebaaaaaaaa" napisał że o godzinie 18. Mi osobiście pasuje
więc proszę pisać czy wszyscy będą mogli przyjechać na 18.
Myslalem ze troche powazniej koledzy podejda do tematu. No ale co mowi sie trudno. Pozdrowienia dla kolegow z Włocławka (przynajmniej na chwilke podjechali)
No trochę koledzy zalepili no ale zawsze coś może wypaść azbxcc88 wiesz był rdk_ Crissu z kolega no i ja dużo nas nie było ale trochę sobie pogadaliśmy fajnie mogło być pogoda dopisała więc kiedy następne spotkanie ?? mam nadzieje ze w większym gronie
no i nie dalo rady
a chcialem zajrzec nad wisle...
niestety dopiero jutro odbieram samochodzik od mechanika... remont powazny ale mam nadzieje ze bedzie mi ladnie mruczala pod maska
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.