Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja 9 wyjeżdżam nad morze ,później się zobaczy:P

No czyli wstępnie widzę, że termin 17 sierpnia odpowiada wszystkim. Ja i Sasza wyleczymy kaca po kawalerskich (a może idziemy na ten sam kawalerski??? :P) Wojtek wróci opalony z nad morza, Roberta kobieta nie będzie wtedy pracować.....no i mamy w końcu jakieś ustalenia. A ten kto się wymiga i nie przyjedzie to mu za karę kupimy golfa III ze szrotu i przed domem postawimy. A jak mówimy o autach to muszę się pochwalić, że od zeszłego tygodnia jestem posiadaczem kolejnego włoskiego auta :D biały i piękny FIAT UNO 1.0 +LPG. Osiągi oszałamiające, przyjemność z jazdy jeszcze większa. Bo jak jedziesz takim bolidem i wiesz że pali 8 litrów LPG/100 km to nic więcej do szczęścia nie potrzeba. A dzięki uniakowi żonie odetnę dostęp do Alfy :D i będę ją mógł w końcu wypucować tak jak Pan Bóg przykazał :D

Nie no pędzidło pierwsza klasa :crazy_pilot:, rodzice mieli fiata siene i 1.2+ podtlenek LPG wiec domyslam sie jak ten Twój zasówa;)
A co do spota to juz dziewczyne uswiadomiłem, ze 17 nie idzie do pracy :P A wracajac do fiaciora to dawaj czarne alu, dach na czarny chrom i mi zostały gdzies naklejjki abarth-a ;)

Ostatnia edycja:
Nie no pędzidło pierwsza klasa :crazy_pilot:, rodzice mieli fiata siene i 1.2+ podtlenek LPG wiec domyslam sie jak ten Twój zasówa;)
A co do spota to juz dziewczyne uswiadomiłem, ze 17 nie idzie do pracy :P A wracajac do fiaciora to dawaj czarne alu, dach na czarny chrom i mi zostały gdzies naklejjki abarth-a ;)

Hahaha to by było na kozaka już. Ale bez przesady grosze za to dałem dziś wymienię maglownicę (jak mi się podłoga nie zarwie przy podnoszeniu :P) i cięgna zmiany biegów bo lata drążek trochę. Tak to fiacina mechanicznie w stanie bardzo dobrym. Tylko blachy ktoś trochę zje*ał bo chyba próbował malować na podwórku w niedzielę ze szwagrem (chociaż ja osobiście nic do wspólnych prac ze szwagrem nic nie mam bo sam lubię %%%% heheh) A tak poważnie autko kupiłem żeby żona do pracy pojeździła bo Alfy trochę szkoda i do tego na jej odcinku 5 km w jedną stronę to paliła 10-11 l/100 km tak więc koszt miesięczny paliwa był dość duży. A tam to za 100 zł jak się zaleje to można jeździć do bólu.

Faktycznie uwazaj na podłogę, bo ja swojego fiaciora(jako pierwsze auto tez miałem fiata siene tylko 1.6 16v :D) konserwowałem a i tak wiele to nie dało, stale trzeba było uwazac zeby lewarek albo podnosnik w srodku sie nie znalazly:mad:

- - - Updated - - -

http://plock.gazeta.pl/plock/1,35681,14367585,200_km_na_godz____beda_nocne_wyscigi_na_Podolszycach.html Panowie,niezłą rzecz znalazłem :D

Hehe no właśnie. Ja tylko bym sobie życzył żeby zimę przelatał, a po zimie jak wszystko pójdzie po myśli to kupię żonie coś większego i porządniejszego. A mnie i tak najbardziej kręci 8L/100km LPG :D a tak szczerze mówiąc to nawet fajnie się tym jeździ.

- - - Updated - - -

http://plock.gazeta.pl/plock/1,35681,14367585,200_km_na_godz____beda_nocne_wyscigi_na_Podolszycach.html Panowie,niezłą rzecz znalazłem :D[/QUOTE]

Kurna fajny temat. Ale akurat 24 mam wesele :/

Mnie osobiscie najbardziej by kreciło to, ze alfina sobie odpocznie i mogłbym z nia spedzic wiecej czasu:P

- - - Updated - - -

Żone zostawisz a Ty do płocka :D

Mnie osobiscie najbardziej by kreciło to, ze alfina sobie odpocznie i mogłbym z nia spedzic wiecej czasu:P

- - - Updated - - -

Żone zostawisz a Ty do płocka :D

Oczywiście, bezdyskusyjnie Alfa i jej dobro jest najważniejsza, ale to spalanie jednak też daje dużo :P

Ta ja zostawię żonę na weselu, ona się wkurzy i weźmie rozwód i mi Alfę zabierze.......za duże ryzyko :P

Dobra to kto jeszcze chętny na tego 17? Jak coś łatwimy kiełbache, mieso, napoje, bro i będziemy się relaksować :D

jak wrócę z Zakopanego też wpadnę z moją druga połówką oczywiście ;p

Ostatnia edycja:
17 na razie brzmi spoko:) dobrze ze to sobota to przynajmniej wolne od pracy. Ja 15 mam wesele wiec nie wiem jak się to ogarnie, no i ten fakt że 16 pewnie do pracy zagonią ale to się jeszcze zobaczy:)

Szasza zawsze mozna urlop wziasc :) Chyba ze w obozie pracy robisz hehe :D 17 mi tez jak najbardziej pasuje :)

No to spoko mamy już parę osób. To napiszcie mi jeszcze od kogo ile osób by było i jeszcze kwestia tego czy mam łatwić kiełbasę i jakieś mięso na grilla + napoje i piwko (wódka???), czy każdy sam coś przywiezie? A i co z tymi kajakami byli by jacyś chętni??? Czy raczej jedziemy posiedzieć przy grillu tylko???

Panowie jutro o 19 spot w Płocku rożnych marek więc może wpadniemy w kilka Alf ? ktoś chętny ?

Spoko jak cos to ja chętnie! Będę na bank tylko napiszcie kto gdzie i jak.

Panowie godzina 19 pod teatrem, my możemy się spotkać np o 18 40 przy Nomi i razem podjechać sobie pod teatr ?

Moja chętnie by pojechała ale leży chora w łóżku :|

Amortyzatory
Powrót