Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Limit jest mały bo oni próbują mi dać cokolwiek za parę groszy żebym tylko przy tym został, a ja mam ich gdzieś teraz za 30 zeta mam 12 MB/s bez żadnego limitu.

no domyslam sie, ja szukam czegos do 50 zlociszy i tak przynajmniej z 10 gb limitu zeby bylo, wolalbym zalozyc sobie cos z kabla ale niestety nie mam takiej mozliwosci, czesto jest mi net potrzebny np w jakims terenie, no a w tel to niestety marna opcja

Koledzy dołączę do tematu - jeżeli chodzi o internet mobilny to Plus chyba bije na głowę wszystkich szybkością, o Orange to nawet nie myśl - tragedia w Płocku, ja mieszkam na podolszycach i Orange działa jak by to był jeszcze internet "wdzwaniany" na linii tepsy ;) a Plus gdzie się nie pójdzie śmiga szybciej właśnie niż nie jeden internet na kablu :)

Właśnie myslałem bardzo powaznie o plusie, tymbardziej ze mieszkam ponad 30 km od płocka i u mnie z zasiegiem neta jest lekko mowiac srednio, no ale poki co plus pozyczony daje rade.

- - - Updated - - -

Panowie, pomoże ktoś w zdobyciu paliwka? Od razu mówie, ze to nic nie kosztuje, a nie jest to ściema, trzeba wejść w ten link: http://www.dotankuj.pl/?r=1tfmq3sys2qs4cgww0c84wwg0skg8kswkss0wowc00gskwg4ss z góry wielkie dzieki :)

panowie samochód wibruje mi powyżej 150... można by rzec, że skacze jak kangur...
wiem, że mam kopnięty czujnik od pedału gazu, czy możliwe że przez to się otwiera EGR i silnik wpada w wibracje ?

Ma ktoś może dostęp lub wie gdzie są fotki z niedzielnego spotu????

NO pisze do Kosy ale uparty coś i nie chce mu się wrzucić fotek :D

A taki słodki prezent dostałem ostatnio od mojej przyszłej żony na urodziny ;)

DSC_0559.jpg

No i Alfa pokonała dystans 500 km bez problemu z bardzo dobrym wynikiem spalania :) wystarczyło jej tylko 5.4 na 100 km :)

Pozdrawiam z Zakopanego :D

No i Alfa pokonała dystans 500 km bez problemu z bardzo dobrym wynikiem spalania :) wystarczyło jej tylko 5.4 na 100 km :)

Pozdrawiam z Zakopanego :D

Jak tam frajda z jazdy lepiej napisz, a nie jakies spalanie :P

Przy okazji pozdrawiam kolegę (z dziewczyna) z czarnej 156 (na ramkach klubowych) który próbował dotrzymać mi kroku :) Widziałem tylko ramki w lusterku wstecznym :)

Pzdr

Ostatnia edycja:
rdk_ to ja ;)
btw. masz przepalony prawy stop :P

---
Seba 5,4 z klimą czy bez ?

Ostatnia edycja:
Panowie, mam dwie sprawy, po 1: zna ktoś właściciela tej perełki?DSC_0352.jpg
No a po 2 po bardzo okazyjnej cenie zadobyłem końcóweczkę na wydech Ultera o taką:DSC_0353.jpgDSC_0354.jpgDSC_0355.jpgDSC_0356.jpgw związku z tym mam pytanie, jak myślicie nie będzie ona trącac goolfem mk3 ew. mk4???? :P

rdk_ po mieście się nie rozpędzam więcej niż 70/50... złe doświadczenia :D

Robert... 5,5 w trasie bez klimy ? O.O

W zeszłym tygodniu zrobiłem 1600 km w ruchu mieszanym i autostradami(170-180 wychodzi mi 7,5-8), rzadko włączając klimę, wyszło mi 5.0... a jechałem dynamicznie, ale ostatnio robiłem pompę paliwa - uszczelki, czyszczenie.. i średnie spalanie mi spadło średnio o jakieś 0,3 -0,4
Po mieście mi wychodzi 5,3 z klimą 6,0 :d
A czasami jak jadę sobie wieczorkiem to zejdę nawet do 4,6 i też bez emeryckiego toczenia.

A końcówka spoko, mnie jakoś nie razi :P

Sa chętni na ten wyjazd pod namiot? Jak coś to zbieraja się chlopaki o 18 pod teatrem.

Znajomy rozbieral swoją lancie kappe 3.0 i stwierdził ze do lybry mu nie pasuje to odkupilem od niego za 4 pack :D

- - - Updated - - -

rdk ja odpadam, zresztą mówiłem juz na spocie ze nie ogarne się z czasem

Amortyzatory
Powrót