Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no lokers, dziś jak się mijaliśmy rzuciłem okiem na Twoją belle i stwierdzam, że cudeńko :D
---------------
moja spotkała się ostatnio z sarną... nawet mam filmik: http://www.youtube.com/watch?v=J-O_rZRT9VY
już myślałem, że będę musiał łatać zderzak... ale nie został nawet ślad :D

no lokers, dziś jak się mijaliśmy rzuciłem okiem na Twoją belle i stwierdzam, że cudeńko :D
---------------
moja spotkała się ostatnio z sarną... nawet mam filmik: http://www.youtube.com/watch?v=J-O_rZRT9VY
już myślałem, że będę musiał łatać zderzak... ale nie został nawet ślad :D

Ale jej wy****łeś dzwona hehe :D dobrze, że nic się nie stało ani Tobie ani jej. A na przyszłość będzie miała nauczkę żeby przez pasy przechodzić :P

poszła prosto na rejestrację, dlatego bella cała... gdyby w sam zderzak byłoby gorzej.
tak to jest tylko wgięcie na rejestracji 1cm2, które ledwo widać...
ale kiedy wysiadałem z samochodu żeby spojrzeć na straty, to chwila zwątpienia, czy chcę to widzieć :D
dobrze, że przytrzymał mnie ten zając i pomyślałem, że zaraz może być następny to się nie rozpędzałem zbytnio... a tu jeb.. sarna :D

Powiem Ci że szczęścia faktycznie sporo w całej tej sytuacji, ale jak zobaczyłem Twój filmik i to jak ta sarna zbiera się w locie z asfaltu, to myślałem że padnę ze śmiechu. Hehehe sarna kozak.

Nie no sarna rozp... system tym swoim driftem :D ale najwazniejsze ze alfie i Tobie nic sie nie stało.(pomyslec, ze ja kota trafilem i mam zderzak popekany)

Witam,
mam do obejrzenia AR w Płocku, macie może namiar na sensowny "serwis", w którym mógłbym ja sobie sprawdzić?

Znalazłem autoserwismazowsze i wszystko gra, tyle, że tam taka przyjemność 400 PLN, więc może wiecie, gdzie mógłbym zrobić to taniej.

Będę wdzięczny za podpowiedź.

Fenix widziany wczoraj na mieście :D powiem Ci że idzie ta Twoja Alfa ;)

Kameleon powiem Ci że drogo Ci krzyknęli, nie wiem czy to jest spowodowane tym że już nie ma serwisu Alfy u nich, ale w ciągu roku byłem u nich na takim sprawdzeniu i koleżka zapłacił 250 zł. Jeżeli nie serwis to za parę groszy mogą sprawdzić Ci zawieszenie z 500 metrów dalej w Peter Gumie. Co do lakieru to załatw sobie miernik no i kabel tez może ktoś Ci pożyczy z Twojej okolicy. I wtedy nie wydasz 400 tylko z 50 w maxie

Nie o szybe akurat chodziło:P ale spoko;) a masz do wyboru: wczasy w urokliwym mieście jakim jest Płońsk, lub jako nagroda pocieszenia dobre piwo na najbliższym spocie(jesli pojawimy sie na nim obydwaj):cool:

Wczasy w Płońsku mam caly rok,;),więc wybieram bro na spocie,mam nadzieję że będzie okazja zgrać kilka osób:cool:

Dobra co do konkursu to na pierwszym zdjęciu po samochodem nie ma trawy a na drugim jest :D a co do spotu to może w końcu ogarniemy ten temat wspólnego grilla. 10 minut temu gadałem z kolesiem , może załatwić nam kajaki no i nocleg jak coś. 10 km od Płońska (zresztą pisałem już o tym) to może taki spontan i robimy to w tą sobotę bo podobo ma być zajebista pogoda.

W następną ja odpadam. Bo w sobotę mam kawalerski u kumpla, a w niedzielę impreza rodzinna, tak więc dwa dni %%%%%%% to może w sobotę 17 sierpnia??? Akurat dwa tygodnie to każdy by zdążył ogarnąć sobie wolną sobotę.

no możliwe, że 17 sie da ogarnać, z tym, że ja dopiero po południu(praca) a urlop kończy mi się w ten wtorek :/

No to na grilla w sam raz godzinka. Sobota wieczór i ogień :D hehe a tam możemy siedzieć do rana albo i dłużej.

Amortyzatory
Powrót