• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja jestem jestem ;d alfe już prawie ogarnalem ;d panowie moze jakies spotkanko ?:d

A moja Bella ostatnio wyglądała tak :D:D

Ostatnia edycja:
Panowie z nudów wyczyściłem sobie Intercooler :D

taaa jeszcze jedna założę i będzie bi-turbo :D:D

Moja Alfa focha miała ostatnio, zgasła i nie odpalała. Na drugi dzień cudownie odpaliła jak Seba podszedł do niej z kompem (nie podłączając go)... Teraz śmiga jak ta lala, pewnie coś z przepływomierzem Seba bo jak odłączyłem tę wtyczkę to w "awaryjnym" trybie nie gasła, teraz już normalnie chodzi bo styki przeczyściłem - były zaśniedziałe lekko. Pojeżdżę i zobaczę.

No wydaje mi się że to właśnie może być przepływomierz... Widzisz Alfa się mnie przestraszyła i odpaliła bez problemu :)

Sebaa kiedy możemy się spotkać, abyś mógł nasze Alfiska zdiagnozować?? :D:D

hehe no można się ustawić w weekend na jakiś spocik :D i wtedy podłączymy :D tylko że najbliższy odpada jadę odpocząć do Zakopanego :D

Seba pogromca Alf:) uważaj do tego Zakopca, ja ostatnio byłem pare dni to od Nowego Targu (jakieś 30 km do Zakopanego) jechałem 1h i 40 min.

panowie, miałby któryś z Was termostat do 2.0 ? chodzi tylko o zamontowanie i sprawdzenie, bo podejrzewam że mój robi mi sajgon w belli :P

hehe no jak mogę podłączyć to czemu nie :D:D A co do Zakopca to licze że jak koniec wakacji to będzie się korkować ale w odwrotna strone bo każdy będzie z wakacji wracał :D Krzysiek a jak wogóle droga ?? :) policji dużo stało ?? :)

nie no zabezpieczyłem sie przed wyjazdem :D CB radio mam plus navi z informacjami o radarach wiec powinno byc dobrze :D

Amortyzatory
Powrót